Of je nou een koophuis of een huurhuis hebt, onder het betalen van de energierekening kom je niet uit. Warmtepomp, slimme energiemeter, cv-ketel, isolatie, bespaartips: allemaal onderwerpen die om je oren zullen vliegen als je probeert je rekening omlaag te krijgen.

Elk huis is anders. Wil je graag energiebesparende maatregelen nemen maar weet je niet goed wat de beste opties zijn voor jouw woning? Maak een afspraak met een energieambassadeur uit de gemeente Woensdrecht.

Vrijblijvend advies over energiebesparing

Energieambassadeurs zijn vrijwilligers en ambassadeurs van duurzaamheid. In de gemeente Woensdrecht komt een energieambassadeur gratis bij je thuis voor een advies. Zie het maar als burenhulp. Zo’n bezoek is vrijblijvend en wat veel mensen aanspreekt, de ambassadeur is onafhankelijk.
Een energiescan is niet alleen interessant voor mensen met een eigen woning. Ook mensen met een huurhuis kunnen vaak besparen op hun gas- en lichtrekening met het advies van een energieambassadeur.

Vul nu je gegevens in op de website van het Energieloket en de energieambassadeur neemt contact met je op om een afspraak te maken.

Maak een afspraak