Carrière over de grens?

Dit item is verlopen op 29-11-2019.
Gegevens bekendmaking
Publicatiedatum: 29-05-2019
Soort bekendmaking: mededelingen

Woensdrechtse werkgevers hebben u veel te bieden als u op zoek bent naar een baan. Het Werkcentrum Brabantse Wal kent de mogelijkheden; ook als uw zoektocht een bredere regio betreft of zelfs over de grens gaat. Laat u in dat geval goed informeren. Werken in België geeft kansen maar betekent wel iets voor uw persoonlijke situatie.

Oriënteren

Als u meer wilt weten over grensoverschrijdend werken, wonen, studeren of ondernemen kunt u terecht bij het Grensinformatiepunt (GIP) van het Werkcentrum Brabantse Wal in Bergen op Zoom. Het GIP helpt u verder bij uw oriëntatie. U vindt het GIP aan de Rooseveltlaan 148 in Bergen op Zoom, telefoonnummer: 0164 - 277 727, e-mail: werkcentrum@bergenopzoom.nl.

GIP in Woensdrecht

Nieuw is het spreekuur op locatie in de gemeente Woensdrecht op de eerste donderdag van de maand. De eerste vindt plaats op 6 juni a.s. tussen 13.00 uur en 17.00 uur. Of laat u bijpraten tijdens de workshop ‘Werken over de grens’ op 4 juni a.s. 10.30 tot 12.00 uur.

Persoonlijke situatie

Worden uw plannen concreter? Laat experts voor u bekijken welke gevolgen werken over de grens heeft voor o.a. uw belastingen, verzekeringen, pensioen en uw rechten en plichten als u ziek, werkloos of arbeidsongeschikt raakt. Het GIP brengt u in contact met experts, bijvoorbeeld via Eures. Op 21 juni a.s. zijn de Eures-experts in huis bij de gemeente Woensdrecht. In één dagdeel weet u precies waar u aan toe bent. Aanmelden kan via werkenoverdegrens@uwv.nl.

In contact met werkgevers

Benieuwd welke banen er zijn in België? Ga naar www.grensmatch.com, maak een profiel aan en kom in contact met werkgevers. Zo start je een internationale carrière!

Pagina opties