Opening Geheugenhuis Woensdrecht

Dit item is verlopen op 18-12-2019.
Gegevens bekendmaking
Publicatiedatum: 18-09-2019
Soort bekendmaking: mededelingen
Banner van het Geheugenhuis in de bibliotheek met de tekst 'Voor ik het vergeet'

De komende jaren zal het aantal mensen met (een variant van) de ziekte dementie flink toenemen. Voor Woensdrecht wordt er daarom één plek ingericht waar alle informatie van binnen en buiten de regio omtrent dit thema te vinden is, namelijk in het Geheugenhuis.

Het Geheugenhuis is een initiatief van Bibliotheek Het Markiezaat en is te vinden bij de locatie Hoogerheide. Het Geheugenhuis is er voor alle inwoners van de gemeente Woensdrecht die geïnteresseerd zijn in het individuele geheugen en/of dementie. Het is een plek waar mensen informatie kunnen halen, elkaar kunnen ontmoeten en waar kennis en ervaring uitgewisseld kan worden.

Door de werkgroep Dementievriendelijke gemeente Woensdrecht wordt het Geheugenhuis actueel en relevant gehouden. Daarnaast zullen er regelmatig bijeenkomsten en activiteiten worden georganiseerd.

De opening van het Geheugenhuis is op zaterdag 28 september om 12.00 uur in bibliotheek Hoogerheide, Huijbergseweg 3. Het Geheugenhuis is vanaf dan te bezoeken tijdens de openingstijden van de bibliotheek. Kom gerust langs!

Pagina opties