Toeslagenaffaire

Gegevens bekendmaking
Publicatiedatum: 13-01-2021
Soort bekendmaking: mededelingen

Duizenden ouders in Nederland zijn getroffen door de problemen met kinderopvangtoeslag. Mogelijk zijn er ook gedupeerden in de gemeente Woensdrecht. Bent u hierdoor u in de financiële problemen geraakt, neem dan óók contact op met de gemeente.

Ouders die door de toeslagenaffaire van de Belastingdienst in de problemen zijn gekomen, worden financieel gecompenseerd door de Belastingdienst/Toeslagen. Maar voor wie in de problemen is geraakt, is dat niet altijd genoeg. Er kunnen bijvoorbeeld problemen ontstaan rond huisvesting, schulden, inkomen, zorg en de opvoeding van kinderen. Voor die ouders heeft staatssecretaris Van Huffelen, verantwoordelijk voor Toeslagen, aan gemeenten gevraagd om hulp te bieden.

Hulp aan ouders

In haar gesprekken wijst de Belastingdienst ouders zelf op de aanvullende hulp van de gemeente. U kunt direct in contact gebracht worden met de juiste contactpersoon van de gemeente. Maar u kunt zich ook zelf melden. De Belastingdienst geeft vanwege privacyregels niet aan gemeenten door om welke gezinnen het gaat. Wij kunnen gedupeerden dus niet rechtstreeks benaderen.

Meldpunt inwoners Woensdrecht

Woont u in de gemeente Woensdrecht en bent u door de toeslagenaffaire van de Belastingdienst in financiële problemen geraakt? Neem dan contact op met de gemeente Woensdrecht:

E-mailadres c.korstanje@woensdrecht.nl

telefoonnummer 0164 - 611387 of 06 - 41521405

Geef a.u.b. uw naam en e-mailadres of telefoonnummer door. Wij nemen dan binnen 2 werkdagen contact met u op.

Pagina opties