Vragenlijst over verdachte situaties in het buitengebied

Dit item is verlopen op 22-04-2019.
Gegevens bekendmaking
Publicatiedatum: 10-04-2019
Soort bekendmaking: mededelingen
Help mee en vul de enquete in

NEEM DEEL AAN DE ENQUETE!

De problematiek rond drugsproductie en wildstroperij zijn in Noord-Brabant een belangrijk issue. Dagelijks staan er artikelen in de kranten over de politie die een drugslab of hennepkwekerij oprolt of over de drugsafvaldumpingen in het buitengebied. Deze opsporing is afhankelijk van de meldingen van mensen. Daarom is er een onderzoek gestart naar het melden van deze misstanden.

Vragenlijst

In dit onderzoek zit een vragenlijst voor mensen die regelmatig in het buitengebied komen van de gemeente Steenbergen, Bergen op Zoom en Woensdrecht. Er wordt gekeken naar problemen waar u misschien tegen aanloopt bij het herkennen en melden van deze misstanden. De vragenlijst is ook geschikt voor mensen die nog nooit in aanraking zijn geweest met drugsdumpingen of stroperij. Het doel is om het herkennen en melden gemakkelijker en zo veilig mogelijk te maken, zo werken we samen aan een veiliger en schoner buitengebied.

De vragenlijst neemt ongeveer 5 minuten in beslag en is in te vullen tot zondag 21 april 2019. Deze vragenlijst is bedoeld voor inwoners en mensen die vaak in de gemeenten Steenbergen, Bergen op Zoom en Woensdrecht komen.
De vragenlijst kunt u vinden via http://bit.ly/OnderzoekBrabantseWal.

Partners

Dit onderzoek is een samenwerking tussen veel verschillende partijen. De drie gemeenten van de Brabantse Wal (Steenbergen, Bergen op Zoom en Woensdrecht), de provincie Noord-Brabant, verschillende natuurorganisaties en de Wild Beheer Eenheid zijn betrokken bij dit onderzoek.

Meer informatie

Als u vragen heeft, een eigen ervaring of behoefte aan meer informatie dan kunt u contact opnemen via iverhoeven@brabant.nl. Het is ook mogelijk om een papieren vragenlijst op te vragen via dit mailadres.

Pagina opties