Woensdrechtse Veteranendag op 21 juni

Dit item is verlopen op 24-06-2019.
Gegevens bekendmaking
Publicatiedatum: 24-04-2019
Soort bekendmaking: mededelingen

Alle in Woensdrecht wonende veteranen hebben een uitnodiging ontvangen voor de Woensdrechtse Veteranendag op 21 juni. Deze dag wordt door de gemeente Woensdrecht en vliegbasis Woensdrecht georganiseerd. We verzoeken u uw komst voor 1 juni door te geven.

In de uitnodiging staat ook een passage opgenomen over de 75 jarige herdenking dit jaar. Om dit te vieren, worden er dit jaar allerlei festiviteiten georganiseerd. Het totale programma vindt u terug op www.woensdrecht.nl/75jaarbevrijding
De nadruk ligt op zaterdag 26 oktober 2019, met onder andere een defilé van militaire voertuigen en herdenkingen bij de monumenten in de verschillende kernen, waaraan alle veteranen deel mogen nemen.

Tevens was aan de uitnodiging een brief toegevoegd van het Veteranen Ontmoetingscentrum Bergen op Zoom, waarin u wordt uitgenodigd voor een concert op vrijdag 25 oktober. Let u erop dat u zich hiervoor via het Veteranen Ontmoetingscentrum Bergen op Zoom aan dient te melden voor 1 mei.

Wanneer u onverhoopt geen uitnodiging ontvangen hebt, dan verzoeken wij u een e-mail te sturen naar: s.kok@woensdrecht.nl of even telefonisch contact op te nemen via tel. 140164.

Pagina opties