Zet je in voor dementie!

Dit item is verlopen op 01-03-2019.
Gegevens bekendmaking
Publicatiedatum: 16-01-2019
Soort bekendmaking: mededelingen
Banner gezocht

Het aantal mensen met dementie stijgt overal in Nederland. Ook in de gemeente Woensdrecht, die een dementievriendelijke gemeente wil zijn: een samenleving waarin mensen met dementie zo lang mogelijk mee kunnen doen. In Woensdrecht zijn we dringend op zoek naar mensen die zich in willen zetten voor dit doel!

De afdeling West-Brabant van de Stichting Alzheimer Nederland is voor Woensdrecht specifiek op zoek naar een belangenbehartiger en een coördinator voor het Alzheimercafé:

  • Belangenbehartiger
    Als belangenbehartiger ben je een vertegenwoordiger voor het onderwerp dementie. Je vindt het belangrijk dat dementie bespreekbaar gemaakt wordt en bent aanspreekpunt in de gemeente. In deze functie heb je veel contact met andere mensen, o.a. tijdens vergaderingen.
     
  • Coördinator
    Vijf keer per jaar wordt er een Alzheimercafé georganiseerd voor mensen met dementie, hun naasten en andere belangstellenden. Samen met andere organisaties en vrijwilligers zorgt de coördinator voor de organisatie en een goede inhoudelijke invulling van de Alzheimercafés.

Meer weten?
Meer informatie over deze vacatures vind je op de website van Stichting Alzheimer.

Wil je je graag inzetten voor dementie maar heb je niet zoveel tijd? Ook vrijwilligers zijn van harte welkom!

Pagina opties