Contact met de gemeente

Telefoonnummer: 14 0164,
vanuit België en overige landen 00 31-164 61 11 11

Faxnummer: 0164 - 61 63 31

De gemeente Woensdrecht is te bereiken via het algemene telefoonnummer 14 0164. Dit is een nummer van zes cijfers.

Na de welkomsttekst met keuzemenu volgt een piep. Hier spreekt u het woord ‘Woensdrecht’ in waarna u wordt doorverbonden met een medewerker van de gemeente Woensdrecht.

Servicelijn

Voor vragen en opmerkingen met betrekking tot de woon- en leefomgeving zoals beschadigingen aan het wegdek, verkeersborden, straatmeubilair, overlast beplantingen, klachten over gladheidbestrijding, alsmede voor vragen en opmerkingen over andere gemeentelijke diensten kunt u zich wenden tot de servicelijn van de gemeente Woensdrecht.

Digitaal

U kunt een melding over de openbare ruimte digitaal indienen via de website of app van
VerbeterdebuurtMailen mag eventueel ook, gebruik dan
servicelijn@woensdrecht.nlTelefonisch
U kunt op maandag t/m donderdag bellen met de medewerkers van de servicelijn tussen 8.30 en 17.00 uur, op vrijdag tussen 8.30 en 12.30 uur en op dinsdagavond zelfs tot 19.30 uur via het telefoonnummer 14 0164.

Afhandeling
Meldingen die digitaal zijn ingezonden worden de eerstvolgende werkdag in behandeling genomen. Bij eventuele onduidelijkheden wordt er telefonisch contact met u opgenomen.

Alle vragen en opmerkingen worden geregistreerd. Uitgangspunt is dat in principe alle klachten met betrekking tot de woon- en leefomgeving zo spoedig mogelijk worden verholpen. Alle meldingen die gaan over andere gemeentelijke diensten worden binnen 48 uur in behandeling genomen. Vergt de klacht een omvangrijke actie dan zal deze worden ingepland en zo spoedig mogelijk worden verholpen.

Storingen openbare verlichting

Een storing aan de openbare verlichting meldt u via het telefoonnummer 088 - 39 66 477

U krijgt direct contact met de onderhoudsdienst van de openbare verlichting van de gemeente Woensdrecht. Het nummer is 24 uur per dag bereikbaar.

U kunt ook de storing e-mailen naar CSD@dynniq.com

De volgende gegevens van de lichtmast geeft u dan door:

  • Locatie (kern en straatnaam)
  • Lichtmastnummer (staat op iedere lichtmast)
  • Aard van de melding

Afspraak maken

Heeft u een hekel aan wachten? Maak dan eenvoudig een afspraak bij de publieksbalie in het gemeentehuis via het digitale formulier. U hoeft niet te wachten en wordt direct geholpen door de juiste persoon.

Bij een digitaal gemaakte afspraak ontvangt u ongeveer een dag voor uw bezoek aan het gemeentehuis per sms een afspraakherinnering.
Maak direct een afspraak

Pagina opties