Update 12 mei: Nieuwe noodverordening Veiligheidsregio

Op 11 mei 2020 heeft de voorzitter van de veiligheidsregio Midden- en West-Brabant een nieuwe noodverordening afgekondigd. Op grond van deze noodverordening is het buiten sporten vanaf nu voor alle leeftijden toegestaan. Ook is verduidelijkt dat scouting en andere georganiseerde buitenactiviteiten voor jeugdigen onder de uitzondering vallen. Daarnaast mogen bibliotheken, pretparken, dierentuinen en zwembaden weer open. Contactberoepen mogen weer uitgeoefend worden.

Bericht voor Woensdrechse ondernemers

In verband met het coronavirus is wethouder economische zaken Henk Kielman genoodzaakt om zijn maandelijkse spreekuur tot 1 september 2020 te annuleren.

Indien u de wethouder wilt spreken kan dat uiteraard altijd telefonisch. U kunt hem bereiken via 0164-611103. Daarnaast staat onze bedrijfscontactfunctionaris Rowena v.d. Klundert altijd voor u klaar. U kunt haar mailen via R.van.de.Klundert@woensdrecht.nl of bel naar 06-20351263.

Woensdrecht waarderingsestafette

De burgemeester en wethouders zijn de afgelopen weken bij diverse bedrijven, verenigingen en vrijwilligers langs geweest. Om hun waardering uit te spreken voor hoe er omgegaan wordt met de coronacrisis en/of om hen een hart onder de riem te steken. Van deze bezoeken zijn in totaal 15 filmpjes gemaakt. U kunt deze terugzien op onze Facebookpagina: www.facebook.com/gemeentewoensdrecht of op ons YouTube kanaal: www.youtube.com/user/gemeentewoensdrecht.

Pagina opties