Update 15 juni: Nieuwe noodverordening en grenzen weer open

Op 12 juni heeft de Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant een nieuwe noodverordening vastgesteld, die op 15 juni ingaat. De grootste wijziging is dat de gezamenlijke sanitairvoorzieningen weer open kunnen. Dit geldt overigens niet alleen voor de campings en jachthavens maar ook bij sportinstellingen zijn weer mogelijkheden.

De grens met België is weer open. Let er wel op dat u zich op Belgisch grondgebied aan de daar geldende maatregelen dient te houden. Andersom dient iedereen, ongeacht de nationaliteit, zich op Nederlands grondgebied aan de hier geldende maatregelen te houden.

Afbeelding: Burgemeester Adriaansen (Woensdrecht) en burgemeester Van Tichtelt (Essen) staan stil bij de opening van de grens tussen Nederland en Belgie op 15 juni 2020Kijk voor meer informatie over de maatregelen in België op: www.info-coronavirus.be 

Meer informatie over de maatregelen in Nederland leest u op de website van de Rijksoverheid
U kunt ook terecht bij het publieksinformatienummer 0800 - 1351 (tussen 08:00 en 20:00 uur). Vanuit het buitenland is het nummer te bereiken door te bellen naar +31 20 205 1351.

Pagina opties