Update 19 maart

Diverse aanvullingen zijn gedaan op de informatiepagina voor ondernemers. Ook wijzen we u graag op de mogelijkheden om zaken via de website te regelen nu we alleen nog maar op afspraak open zijn.

Banner met de regels voor afstand houdenDoor het aardige weer zijn er vandaag veel mensen buiten. Denk er daarbij wel aan om voldoende afstand te bewaren tot de mensen om je heen. Wat dat afstand houden in de praktijk precies betekent, lees je op de website van de Rijksoverheid: http://bit.ly/2x6bBb4
Omdat we zo dicht bij grens van BelgiĆ« liggen wijzen we je op de strengere regels die er bij onze zuiderburen zijn voor het op straat zijn met meerdere mensen. Er worden boetes uitgedeeld! Dus houd daar alsjeblieft rekening mee.
Samen beschermen we de mensen om ons heen.

In deze tijden gaat onze dienstverlening door; al is het in aangepaste vorm. Veel kunt u digitaal regelen. Denk aan het opvragen van uittreksels of het doorgeven van verhuizing, bouwmelding of verlies paspoort.

Een overzicht van de producten en diensten van de gemeente staat op woensdrecht.nl/aanvragenenregelen. Een opvallende blauwe knop op de pagina of een icoontje van DigiD geeft veelal aan dat u het met een digitaal formulier kunt regelen.

Pagina opties