Update 31 maart 2021: Lokale ondernemers uit de detailhandel presenteren zich

Screenshot van de themapagina met ondernemers uit de lokale detailhandel (Woensdrechtse Bode week 13-2021). Klik op de afbeelding voor een vergroting van de pagina.In de Woensdrechtse Bode van 31 maart staat een themapagina waarop lokale ondernemers uit de detailhandel zich voorstellen. Onder het motto 'Koop lokaal, en doe dat ook digitaal' plaatst de gemeente deze steunbetuiging.

Wethouder Kielman (economische zaken): "Onze winkels hebben het moeilijk en proberen er het beste van te maken. Toch zijn er veel individuele acties die we zien: zaken regelen via afspraken, en dan 4 uur van te voren, of omschakeling naar verkoop via internet. Ook telefonische afspraken met klanten zijn uiteraard een optie. Allemaal leuk en aardig, maar het benadert lang niet de normale omzet en voor iedereen, winkeliers en klanten, ook niet het gezellige winkelen, snuffelen, uitzoeken, passen en kopen.
Vanuit de gemeente helpen we de ondernemers graag en ondersteunen we waar dat met de landelijk opgelegde regels mogelijk is.
Daarom ook voor onze ondernemers in deze takken van sport een welgemeend compliment voor hun ongewone en harde werk dat wij van harte ondersteunen."

Klik op de afbeelding voor een grotere versie van de themapagina.

Pagina opties