Dienstverlening van de gemeente Woensdrecht

Balies alleen op afspraak

Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus is onze dienstverlening aan de balies de receptie alleen op afspraak mogelijk. Tot 1 september werken wij alleen op afspraak en niet met vrije inloopuren.

Wanneer kan ik langskomen?

U kunt alleen op afspraak langskomen. Een afspraak maken is mogelijk van maandag tot en met donderdag van 08.30-17.00 uur. Op vrijdag kan dit tot 12.30 uur. Komt u liever in de avond, dan kan er op dinsdag een afspraak gemaakt worden van 17.00-19.30 uur.

Plan uw afspraak
Wat moet ik doen voordat ik langskom?

Voor veel zaken hoeft u trouwens tegenwoordig niet meer naar het gemeentehuis te komen, maar regelt u gewoon vanuit huis. Kijkt u hiervoor op: www.woensdrecht.nl/aanvragenenregelen
Voor sommige producten is het wel nodig om persoonlijk naar het gemeentehuis te komen. U doet er goed aan om van te voren eerst te kijken wat u mee dient te nemen naar het gemeentehuis. Informatie hierover staat op onze website, of verkrijgt u via deze servicelijn, tel. 140164.

Zijn er aanvullende maatregelen rondom het coronavirus?

  • We verzoeken u vriendelijk alleen met de personen naar het gemeentehuis te komen waarvoor de afspraak gemaakt is.
  • Heeft u gezondheidsklachten als verkoudheid, hoesten of koorts, komt u dan niet naar het gemeentehuis en maak een afspraak op een later tijdstip.
  • Gelieve uw handen te desinfecteren wanneer u het gemeentehuis binnen komt. Wij bieden hiervoor handgel aan in de centrale hal.
  • Houd altijd minimaal 1,5 meter afstand van anderen.

Heeft u nog vragen?

  • Op onze website is veel informatie te vinden. Speciaal over corona gerelateerde onderwerpen hebben wij de pagina www.woensdrecht.nl/coronavirus ingericht.
  • Meldingen over de openbare ruimte kunt u online doen.
  • Uiteraard staan de medewerkers van de servicelijn u ook graag telefonisch te woord bij vragen of meldingen, telefoonnummer 140164.

Pagina opties