Dranghekken regelen

Afbeelding: Dranghek

Als u voor een evenement dranghekken nodig hebt om bijvoorbeeld een terrein, parcours of publieksvak af te zetten, kunt u deze bij de Stichting Samen Werken huren.

DRANGHEKKEN HUREN. HOE WERKT DAT?

Organiseert u een evenement waar dranghekken, vlaggenmasten en/of tentoonstellingsborden voor nodig zijn? U kunt deze materialen huren via de Stichting Samen Werken (SSW). Dien uw aanvraag tijdig in; bij voorkeur minimaal anderhalve maand van tevoren.

Aanvragen

U kunt het aanvraagformulier voor de verhuur van goederen downloaden op de website van SSW: www.stsamenwerken.nl. Kies in het keuzemenu aan de linkerzijde voor ‘projecten Woensdrecht’. In deze kolom ziet u vervolgens de aanvraagformulieren en leveringsvoorwaarden verschijnen. Meer informatie leest u op het midden van de pagina.

Werkwijze

U ontvangt een bevestiging van uw aanvraag en het verzoek om een borgsom te voldoen. Staat het betreffende bedrag tijdig op het opgegeven rekeningnummer, dan kunt u de materialen één werkdag voor het evenement ophalen bij het zoutdepot van de gemeente Woensdrecht aan de Antwerpsestraatweg in Hoogerheide. U vindt het depot achter het Texaco tankstation aan de ventweg bij Mattemburgh. Voor het navigatiesysteem: 4631 PN Hoogerheide.

Ophalen en terugbrengen

Voor het ophalen en terugbrengen van de materialen is een afspraak met de heer Sybrand Verweij noodzakelijk. Voorkom dat u voor een gesloten deur staat. Bel eerst: 0164 - 247758 of 06 - 14 47 05 63.

  • U kunt de materialen één werkdag voor het evenement ophalen op maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 uur en 09.30 uur. Let op: bel vooraf met de heer Sybrand Verweij.
  • De eerste werkdag na het evenement worden de materialen terug verwacht bij het zoutdepot. Terugbrengen kan op maandag tot en met vrijdag van 15.30 uur tot 16.00 uur. Maak eerst weer een afspraak met de heer Sybrand Verweij.

Bijzonderheden

De dranghekken zijn alleen bedoeld om aan te geven tot waar het publiek mag komen. De hekken mogen niet gebruikt worden om straten mee af te sluiten. Hiervoor heeft u een verkeersdranghek nodig. Conform afspraak worden de materialen als eerste beschikbaar gesteld aan evenementen in de gemeente Woensdrecht. Uw aanvraag dient dan wel tijdig binnen te zijn bij Stichting Samen Werken.

Links naar de aanvraagformulieren op de website van Stichting Samen Werken. Een aanbetaling is vereist.

Pagina opties