Evenement organiseren

Aanvraagformulieren voor evenementen

Indien u een evenement wilt organiseren heeft u een evenementenvergunning nodig, tenzij uw evenement onder algemene regels valt.

Indien u een vergunning nodig heeft, moet u deze 12 weken voor het evenement aanvragen. Als uw evenement onder algemene regels valt moet u 4 weken voor het evenement een melding doen.

Vergunning aanvragen of melding doen?

Om te bepalen of u voor een evenement een vergunning aan moet vragen of een melding moet doen, heeft de gemeente Woensdrecht een risicobeoordeling ontwikkeld. Op deze manier kunt u zelf een inschatting maken. Als u twijfelt over bepaalde onderdelen, is het verstandig om contact op te nemen met de gemeente Woensdrecht.

Handreiking voor evenementen organisatoren

De handreiking voor organisatoren van evenementen (pdf, 1,2 MB) is een handig boekje met tips waar u op moet letten als u een evenement gaat organiseren in de gemeente Woensdrecht. Lees hier alles over het melden van een evenement of het aanvragen van een vergunning, belangrijke voorschriften en de aanvraagtermijnen.

Contact

Wilt u weten of uw evenement onder de meldings- of vergunningsplicht valt? Heeft u vragen over het evenementenbeleid of heeft u praktische vragen over het organiseren van een evenement? Neem contact op met de evenementencoƶrdinator van de gemeente Woensdrecht via e-mail: evenementen@woensdrecht.nl.

Pagina opties