Informatiestand of -bus plaatsen (standplaatsenbeleid)

De gemeente Woensdrecht heeft een standplaatsenbeleid opgesteld. Hieronder leest u een verkorte weergave van dit beleid.

De kernen van de gemeente Woensdrecht

De gemeente Woensdrecht bestaat uit vijf kernen. Hieronder vindt u voor alle kernen de mogelijkheden voor het innemen van een standplaats.

Kern Locatie Maximaal
aantal
per dag
Hoogerheide St. Lucasplein 4
Huijbergen Canadaplein/Boomstraat (bij de kerk) 2
Ossendrecht Markt 3
Putte Marktplein Tulpstraat/Breestraat 4
Woensdrecht Col. Whittakerplein Dorpsstraat 2

Vergunningen

Geen standplaatsvergunningen worden verleend op dagen dat er een weekmarkt is. Dit houdt in dat er in Hoogerheide voor de locatie op het St. Lucasplein voor de vrijdag geen standplaatsvergunningen worden verleend. In Putte worden er op de locatie op het plein aan de Tulpstraat voor de woensdag geen standplaatsvergunningen afgegeven.

Een vergunning wordt verleend als voldaan kan worden aan de voorwaarden in de Algemene Plaatselijke Verordening en het standplaatsenbeleid.

Tijdelijke/seizoensgebonden standplaatsen

Het is mogelijk voor tijdelijke/seizoensgebonden standplaatsen (bijvoorbeeld een oliebollenkramen) op andere locaties dan hierboven genoemd voor maximaal 2 maanden een vergunning te verlenen.

Wachtlijst

De gemeente Woensdrecht hanteert voor het verlenen van een vergunning geen wachtlijst. Voor meer informatie over reeds verleende vergunningen kunt u contact opnemen met de servicelijn 14 0164 of per e-mail evenementen@woensdrecht.nl.

Pagina opties