Inloop spreekuur voor ondernemers

Portretfoto wethouder Henk KielmanWethouder Economische zaken, Henk Kielman, maakt graag iedere tweede dinsdag van de maand tussen 18.30 en 19.30 uur tijd vrij om ondernemers te woord te staan die langs willen komen om bedrijfsmatige zaken te bespreken.

Het idee om een inloopspreekuur te organiseren is ontstaan in de regio. Verschillende gemeenten passen het ondernemers inloopspreekuur al met succes toe.

De gemeente licht toe: “We willen graag dichtbij onze lokale ondernemers blijven staan en de drempel om langs te komen zo laag mogelijk houden. Ik hoop dat ondernemers de gelegenheid waarnemen om met vragen of opmerkingen bij mij persoonlijk langs te komen. Op de tweede dinsdag van de maand kan dat voortaan zonder afspraak of zonder verdere aankondiging. De rest van de maand kunnen ondernemers vanzelfsprekend ook met vragen, complimenten of klachten bij ons terecht. De bedrijfscontactfunctionaris is het eerste aanspreekpunt."

Wilt u als (startende) ondernemer uit de gemeente Woensdrecht wethouder Henk Kielman persoonlijk spreken? Kom dan op de tweede dinsdagavond van de maand tussen 18.30 en 19.30 uur naar het gemeentehuis, Huijbergseweg 3.

Pagina opties