Nieuwsberichten

 • Openingstijden gemeentehuis rond de feestdagen

  Icoontje openingstijden

  Eind december en begin januari kent het gemeentehuis en de Integrale Toegang Sociaal Domein aan de Kromstraat 4 te Hoogerheide afwijkende openingstijden. Wanneer zich buiten openingstijden spoedzaken voordoen, dan adviseren wij u goed te luisteren naar de instructie die gegeven wordt op de automatische telefoonbeantwoorder die dan aanstaat.

 • Afvalinzameling rondom de feestdagen

  Afbeelding: (tijdelijk) gesloten

  Saver heeft in overleg met de gemeente besloten om alle boven- en ondergrondse containers op 31 december en 1 januari tijdelijk af te sluiten. Dit geldt ook voor de gemeentelijke afvalbakken en de bakken om hondenpoep in te deponeren.
  We doen dit om vandalisme door vuurwerk te voorkomen.

 • Vuurwerkregels

  Afbeelding: rotje (vuurwerk)

  Om te zorgen dat vuurwerk veilig wordt afgestoken, zijn er een aantal regels. Houd je je niet aan deze regels, dan kan je daarvoor worden beboet of gestraft. Ken jij de vuurwerkregels al?

 • Militaire oefening deze week

  Afbeelding: marcherende militairen

  Van 10 t/m 14 december vindt er een militaire oefening plaats binnen onze gemeente. Gedurende deze periode kunt u militairen te voet en militaire voertuigen tegenkomen. Er wordt geen gebruik gemaakt van (oefen)munitie.

 • Een zorgvraag? Cliëntondersteuners helpen u!

  Afbeelding: cliëntondersteuners Marjon Diepenbroek (links) en Elcilia Kleinschmidt

  Veel mensen met een zorgbehoefte weten niet waar ze met hun vraag terecht kunnen. Dat is jammer want in de gemeente Woensdrecht zijn er cliëntondersteuners actief. U kunt daarvoor terecht bij MEE West-Brabant. Maar er zijn ook vrijwilligers actief die de weg weten te vinden in welzijnsland. Als onafhankelijk mede-mens helpen zij u graag verder. Ze leggen hier uit wat ze voor u kunnen betekenen.

Archief

Pagina opties