Nieuwsberichten

  • 9 maart: Alzheimer Café met als thema 'dementie en de relatie'

    U bent van harte welkom op maandag 9 maart bij het Alzheimer Café Woensdrecht. Het programma begint om 19.30 uur en wordt gehouden in Woonzorgcentrum Heideduin, Heistraat 12 te Hoogerheide. Het thema van de bijeenkomst is 'dementie en de relatie'.
    Meer informatie over de bijeenkomst leest u in bijgevoegde uitnodiging.

  • Gemeentehuis gesloten met carnaval

    Afbeelding: gemeentehuis met confetti en serpentineslingers

    In verband met carnaval is het gemeentehuis gesloten op maandag 24 en dinsdag 25 februari 2020. Dit geldt ook voor het sociaal domein aan de Kromstraat in Hoogerheide.
    Alléén voor geboorte- of overlijdensaangifte is het loket burgerzaken op maandag 24 en dinsdag 25 februari geopend van 10.30-11.00 uur.

  • Wees alert op woninginbraken tijdens carnaval

    Afbeelding: Inbreker.... of carnavalsvierder? Voorkom een kater....beveilig je huis tegen inbrekers!

    Rondom carnaval zijn veel mensen op pad. Ook gaan veel mensen in deze periode op vakantie. Daarom vragen wij iedereen, net als de politie, extra alert te zijn op verdachte situaties in hun woonomgeving en deze ook bij de politie te melden.

  • Denk mee over gedeelde mobiliteit in West-Brabant

    Brabant vervoert ons

    De wereld van mobiliteit is in verandering: steeds meer nieuwe vormen van vervoer komen beschikbaar en mensen kiezen steeds vaker voor gebruik in plaats van bezit. Denk bijvoorbeeld aan deelauto’s of deelfietsen. Dat is ook hard nodig, wat het wordt steeds drukker op onze wegen. Alle verschillende vervoersvormen die een reiziger nodig heeft én beschikbaar zijn om van A naar B te komen moeten noemen wij een mobiliteitssysteem.Om optimaal in te kunnen spelen op nieuwe ontwikkelingen gaan de gemeenten in West-Brabant, het samenwerkingsverband Regio West-Brabant en de provincie samen het mobiliteitssysteem vernieuwen. Om achter de behoeftes van reizigers te komen wordt er vanaf 11 februari een enquête gehouden.

Archief

Pagina opties