Nieuwsberichten

 • Ontvangen berichtgeving van ENGIE Electrabel (bijstelling van de revisieplanning voor kerncentrale Doel)

  Logo Engie Electrabel

  Onderstaande toelichting over de bijstelling van de revisieplanning voor kerncentrale Doel werd op vrijdagavond 15 juni ontvangen van ENGIE Electrabel:

 • Ere wie ere toekomt: kent u iemand die een lintje verdient?

  Afbeelding: opgespelde Koninklijke onderscheiding

  Kent u iemand die een lintje verdient? Bijna iedereen zal deze vraag met "ja" beantwoorden, want overal in Nederland zetten mensen zich op geheel vrijwillige basis in voor vele doelen. Vaak zonder eigenbelang, in alle bescheidenheid. Deze mensen komen ook in aanmerking voor een Koninklijke Onderscheiding, net als ieder ander met bijzondere verdiensten voor de samenleving.
  Maar dan moeten ze daarvoor wel eerst worden voorgesteld. U kunt daar voor zorgen. Want iedereen kan iemand anders voorstellen voor een lintje.

 • Informatieavond op 18 juni voor bewoners parcours NK wielrennen

  Logo NK wegwielrennen

  In het weekend van 30 juni en 1 juli vindt het Nederlands kampioenschap wielrennen plaats in de gemeente Woensdrecht. Op zaterdag 30 juni is er een wedstrijd voor de elite vrouwen en de heren beloften (heren U23) en op zondag 1 juli de wedstrijd voor de elite heren (profs).

 • Gemeenteraad en college B&W nu compleet

  Afbeelding: Het college van burgemeester en wethouders voor de raadsperiode 2018-2022

  In de raadsvergadering van donderdag 31 mei zijn de vier wethouders beëdigd. Het college van burgemeester en wethouders is daarmee rond. Vanwege de benoeming van de wethouders zijn de drie vrijgekomen zetels in de gemeenteraad opgevuld door mevrouw De Waal (ABZ), de heer Van Eekeren (ABZ) en de heer De Vos (CDA).

Archief

Pagina opties