Nieuwsberichten

 • Bladkorven in de openbare ruimte

  Archieffoto van een bladkorf in Hoogerheide

  Vanaf maandag 19 oktober plaatst onze buitendienst weer bladkorven op locaties waar veel bomen in de openbare ruimte staan met groot blad. Vanaf 26 oktober worden de bladkorven voor het eerst geleegd. Uiteraard zetten onze wijkteams zich in om de openbare ruimte en wegen bladvrij te maken, maar ieders hulp hierbij is van harte welkom!

 • Bent u al lid van de WhatsApp-groep in uw buurt?

  Afbeelding: bordjes attentie buurtpreventie en WhatsApp-alert

  Op initiatief van Joost Hendriks uit Woensdrecht is er in alle dorpen van onze gemeente een BuurtWhatsApp. Op een eenvoudige manier informeren buurtbewoners elkaar als er zaken rond veiligheid spelen in de eigen leefomgeving. Hoe meer mensen zich aanmelden, des te hoger de dekking en hoe beter het werkt.

 • Wijziging inzameldagen afval door Saver

  Afbeelding: vuilniswagen van Saver

  Saver wijzigt vanaf 2 november de inzamelroutes van het huishoudelijk afval. Dat kan gevolgen hebben voor de dag waarop uw afval wordt ingezameld.
  Kijkt u of deze wijziging ook voor uw inzameling gevolgen heeft op de Afvalwijzerapp of op de digitale Afvalkalender op www.saver.nl.

 • Aangepaste openstelling

  Icoontje met kalender en een klok

  Vanwege het coronavirus werken wij al langere tijd alleen op afspraak. U kunt deze telefonisch maken via 140164 of op woensdrecht.nl/afspraak.
  Tevens zijn er diverse zaken vanuit huis te regelen via: www.woensdrecht.nl/aanvragenenregelen.

  Onlangs zijn er helaas twee mensen binnen de gemeentelijke organisatie positief getest op het coronavirus. Wij passen onze openstelling aan. Dit betekent dat het gemeentehuis voorlopig dagelijks van 8.30-12.30 uur geopend is.

 • Corona: informatie voor ondernemers en zzp'ers

  Ook ondernemers in onze gemeente ondervinden de gevolgen van de maatregelen rondom het coronavirus.

  We verwijzen u graag naar de instanties die hulp kunnen bieden.

Archief

Pagina opties