Nieuwsberichten

 • Inspectie van de wegen in de gemeente

  Afbeelding: Busje met bord werkverkeer

  Tot en met week 41 (half oktober) worden er door het bedrijf Antea inspecties uitgevoerd op het wegennet van de gemeente Woensdrecht. De weginspecties vinden door de gehele gemeente plaats, zowel binnen als buiten de kernen. De inspecteurs bekijken de situatie lopend of vanuit een langzaam rijdend voertuig.

 • Woensdrecht krijgt UCI Bike City label

  Afbeelding: Wethouders Groffen en De Waal ontvingen het UCI Bike City label uit handen van UCI-voorzitter Paul Cookson

  De Union Cycliste Internationale (UCI) heeft dinsdagavond 19 september in Bergen (Noorwegen) aan vijf steden en regio’s het UCI Bike City Label toegekend. Woensdrecht is één van de gelukkige winnaars. Het label is een waardering voor de inzet om het fietsen in brede zin te promoten, en daarnaast gastheer te zijn voor belangrijke UCI sportevenementen. Naast Woensdrecht ontvingen de provincie Gelderland, het Belgische Heusden-Zolder, het Deense eiland Fyn en Yorkshire (Groot-Brittanië) het label.

 • Militaire oefening eind september

  Afbeelding: marcherende militairen

  Van 27 tot en met 29 september zal er een militaire oefening gehouden worden n onze gemeente. Aan de oefening nemen 80 personen deel en 6 militaire voertuigen. Er wordt geen gebruik gemaakt van (oefen)munitie.

 • CycloMedia maakt rondkijkfoto's in de gemeente

  Afbeelding: Fotowagen van CycloMedia

  Deze maand worden in de gemeente Woensdrecht foto’s gemaakt door CycloMedia, een Nederlands bedrijf gevestigd in Zaltbommel, dat gespecialiseerd is in het grootschalig en systematisch in beeld brengen van de omgeving.

Archief

Pagina opties