Nieuwsberichten

 • 12 november: Alzheimer Café over de vraag waar hulp is te vinden

  Beeldmerk Alzheimer Café

  U bent van harte welkom op maandag 12 november bij het Alzheimer Café Woensdrecht. Het programma begint om 19.30 uur en duurt tot 21.30 uur en wordt gehouden in Woonzorgcentrum Heideduin, Heistraat 12 te Hoogerheide. Het thema van de bijeenkomst is 'Waar kan ik terecht voor hulp'.
  Meer informatie over de bijeenkomst leest u in bijgevoegde uitnodiging.

 • Samen aan de bak met bladafval

  Afbeelding: afgevallen bladeren met hark

  De herfst is alweer een tijdje onderweg en daarbij hoort ook het vallen van het blad. Vanwege de extreem droge zomer valt het blad dit jaar eerder dan gebruikelijk. Onze buitendienst werkt hard aan het schoon en veilig houden van de openbare ruimte, maar uw hulp hierbij kunnen we altijd gebruiken!

 • Voordrachten voor de Promotieprijs 2018 zijn welkom

  Archieffoto: de sculptuur van de Promotieprijs tijdens de nieuwjaarsspeech van de burgemeester

  Reeds jaren kent de gemeente de Promotieprijs gemeente Woensdrecht. Deze Promotieprijs gemeente Woensdrecht moet gezien worden als een soort van waardering, aanmoediging en of stimulering voor een persoon, instelling, vereniging of bedrijf uit onze gemeente die door een bijzondere prestatie of actie, de gemeente Woensdrecht in positieve zin in beeld heeft gebracht of populair gezegd de gemeente op de kaart heeft gezet.

Archief

Pagina opties