Nieuwsberichten

 • Ondernemersspreekuur 1 augustus

  Afbeelding: spreekuur en overleg

  Ieder eerste dinsdag van de maand krijgen ondernemers de mogelijkheid om zonder afspraak bij wethouder Hans de Waal, economische zaken, op gesprek te komen tussen 19.00-20.00 uur.
  Het eerstvolgende ondernemersspreekuur zal op dinsdag 1 augustus 2017 zijn.

 • Kunt u reanimeren?

  Banner HartslagNU app

  MELDT U ZICH DAN AAN BIJ HARTSLAGNU

  De gemeente Woensdrecht heeft al geruime tijd aandacht voor snelle hulpverlening bij een hartstilstand, de eerste minuten zijn immers het belangrijkste. Zo beschikt Woensdrecht over een dekkend netwerk van AED’s binnen de bebouwde kom. De AED’s worden beheerd door de lokale EHBO-verenigingen. De gemeente Woensdrecht en EHBO verenigingen van Hoogerheide/Woensdrecht, Ossendrecht en Putte roepen alle burgerhulpverleners op om zich ook aan te sluiten bij het alarmeringssysteem HartslagNu. Hiermee kan door burgerhulpverleners snel hulp geboden worden bij een hartstilstand.

 • Download de kraanhanger voordat u op vakantie gaat

  Afbeelding: spoel de kraan 1 minuut door na de vakantie

  Wanneer kraanwater langere tijd stilstaat in uw leidingen, loopt de kwaliteit wat terug. Komt u thuis van vakantie, spoel dan direct bij thuiskomst uw drinkwaterleidingen goed door. Doe dit 1 minuut en u krijgt weer lekker, vers drinkwater van goede kwaliteit!

 • Maakt u al gebruik van Verbeterdebuurt?

  Afbeelding: Banner Verbeterdebuurt

  Voor alle meldingen in de openbare ruimte kunt u melding maken in de app van verbeterdebuurt. Een losliggende stoeptegel, slecht wegdek, zwerfvuil of vernieling van straatmeubilair meldt u hiermee eenvoudig. Op een online plattegrond is de melding ook voor iedereen zichtbaar, inclusief de status.

Archief

Pagina opties