Nieuwsberichten

 • Extra coronamaatregelen tijdens Woensdrecht Wielerzomer

  De wielercomités Hoogerheide en Huijbergen hebben het initiatief genomen om deze zomer de ‘Woensdrechtse Wielerzomer te organiseren’ met een wielerwedstrijd in ieder dorp. De gemeente Woensdrecht staat bekend om zijn wielerkoersen, maar natuurlijk hebben we wel met een bijzondere situatie te maken rondom het coronavirus. Verspreiding van het virus moet vermeden worden en daartoe zijn een aantal voorwaarden gesteld aan de organisatie van de Woensdrechtse Wielerzomer.

 • Inbrekers gaan niet met vakantie...

  Poster Op vakantie? Licht de buren in! campagne 'inbrekers gaan niet op vakantie'

  Ga je deze zomer op vakantie of lekker een dagje weg? Probeer een inbraak in je woning te voorkomen, want inbrekers gaan niet met vakantie. Dus dagje weg? Deur op slot!

 • Oranje reisadvies voor de provincie Antwerpen

  Afbeelding: kaart van Belgie met de kleurcodes coronavirus d.d. 28-7-2020

  Het Ministerie van Buitenlandse Zaken heeft een oranje reisadvies afgegeven voor de provincie Antwerpen. In essentie betekent dit dat niet-essentiële reizen naar de provincie Antwerpen worden afgeraden. Dit geldt ook andersom vanuit de provincie Antwerpen naar Nederland. Er komen dit keer geen fysieke belemmeringen (zoals grenscontroles of –blokkades) bij de grensovergangen met België.

 • Tips voor de zomervakantie

  Afbeelding: fietser bij de Natuurpoort Volksabdij in Ossendrecht

  Voor vermaak en bourgondisch genieten hoeft u niet ver weg te gaan. Trek uw wandelschoenen aan of stap op de fiets om het mooie gebied in en rondom onze gemeente te verkennen.

 • Denk mee over duurzame energie

  RES internetconsultatie

  Als gemeente Woensdrecht werken we in de energieregio West-Brabant mee aan de Regionale Energiestrategie (RES). Daarin staat hoe we als regio de komende tijd duurzame energie gaan opwekken. We horen ook graag hoe jij denkt over de energietransitie. Grijp je kans om mee praten via: www.hetpon.nl/RES-west.

 • Corona: informatie voor ondernemers en zzp'ers

  Ook ondernemers in onze gemeente ondervinden de gevolgen van de maatregelen rondom het coronavirus.

  We verwijzen u graag naar de instanties die hulp kunnen bieden.

Archief

Pagina opties