Nieuwsberichten

 • Automatische stop centrale Doel 3

  Beeldmerk Engie Electrabel

  Onderstaand bericht is ontvangen van Engie Electrabel:
  Zoals gemeld op de Transparancy website van ENGIE Electrabel schakelde de centrale Doel 3 op 23 mei om 23.12 u automatisch uit. Aanleiding hiervoor was een uitschakeling van de turbine. Deze bevindt zich in de machinezaal, in het niet-nucleair gedeelte van de centrale.

 • Gemarkeerde graven begraafplaats Putte

  Afbeelding: beschadigde grafstenen op de begraafsplaats in Putte

  Op de begraafplaats aan de Antwerpsestraat in Putte zijn momenteel diverse graven gemarkeerd. Bij de ingang van deze begraafplaats hangt ook een bord waarop dit aangegeven wordt. Het betreft graven die dringend aan onderhoud toe zijn.

 • Gemeentehuis gesloten op donderdag 25 én vrijdag 26 mei

  Icoontje openingstijden

  Op donderdag 25 mei (Hemelvaartsdag) en vrijdag 26 mei is het gemeentehuis gesloten vanwege Hemelvaart.

 • Ere wie ere toekomt: kent u iemand die een lintje verdient?

  Afbeelding: opgespelde Koninklijke onderscheiding

  Kent u iemand die een lintje verdient? Bijna iedereen zal deze vraag met "ja" beantwoorden, want overal in Nederland zetten mensen zich op geheel vrijwillige basis in voor vele doelen. Vaak zonder eigenbelang, in alle bescheidenheid. Deze mensen komen ook in aanmerking voor een Koninklijke Onderscheiding, net als ieder ander met bijzondere verdiensten voor de samenleving.
  Maar dan moeten ze daarvoor wel eerst worden voorgesteld. U kunt daar voor zorgen. Want iedereen kan iemand anders voorstellen voor een lintje.

 • Archief op onze website

  Afbeelding: laptop met tekst www.woensdrecht.nl op het scherm

  Bent u op zoek naar een pagina die op de website heeft gestaan, maar die er nu niet meer op staat? Ga dan naar ons webarchief. U kunt de verwijzing hiernaar helemaal rechts onderaan elke pagina op deze website vinden.

Archief

Pagina opties