Nieuwsberichten

 • Alzheimer Café op 8 mei in woonzorgcentrum Heideduin

  Afbeelding: Dementievriendelijk - vergeet mij niet

  Op maandagavond 8 mei vindt er vanaf 19.00 uur een Alzheimer Café plaats in woonzorgcentrum Heideduin in Hoogerheide. Het thema ditmaal is 'dementie en onbegrepen gedrag'.

 • Hoe ziet de duurzaamheidsvisie 2017-2035 van de gemeente Woensdrecht eruit?

  Afbeelding: groen blad met wereldbol

  Na de inspiratieavond duurzaamheid op 19 januari is een duurzaamheidsvisie opgesteld. Op 25 april komen alle belanghebbenden weer bij elkaar om deze visie te bespreken. Omdat duurzaamheid een breed begrip is, zijn er vijf thema’s met eigen visies gedefinieerd. Het is belangrijk dat alle partijen achter de visie staan, omdat het een gezamenlijk gedragen document moet zijn.

 • Sluiting gemeentehuis rond aankomende feestdagen

  Icoontje openingstijden

  Op onderstaande dagen is het gemeentehuis en het welzijnscentrum aan de Kromstraat 4 gesloten:

 • Ere wie ere toekomt: kent u iemand die een lintje verdient?

  Afbeelding: opgespelde Koninklijke onderscheiding

  Kent u iemand die een lintje verdient? Bijna iedereen zal deze vraag met "ja" beantwoorden, want overal in Nederland zetten mensen zich op geheel vrijwillige basis in voor vele doelen. Vaak zonder eigenbelang, in alle bescheidenheid. Deze mensen komen ook in aanmerking voor een Koninklijke Onderscheiding, net als ieder ander met bijzondere verdiensten voor de samenleving.
  Maar dan moeten ze daarvoor wel eerst worden voorgesteld. U kunt daar voor zorgen. Want iedereen kan iemand anders voorstellen voor een lintje.

Archief

Pagina opties