Nieuwsberichten

 • Meld illegaal vuurwerk

  Afbeelding: banner van de politie met de oproep om illegaal vuurwerk te melden

  Illegaal vuurwerk is gevaarlijk. Dat wil je echt niet in je omgeving hebben toch?

 • Inloopspreekuur voor ondernemers op 10 december

  Afbeelding: spreekuur en overleg

  Wethouder Economische zaken, Henk Kielman, maakt graag iedere tweede dinsdag van de maand tussen 18.30 en 19.30 uur tijd vrij om ondernemers te woord te staan die langs willen komen om bedrijfsmatige zaken te bespreken. Het eerstvolgende ondernemersspreekuur is op dinsdag 10 december 2019.

 • Acquisitie gemeentegids 2020-2021

  De voorbereidingen voor de nieuwe gemeentegids van Woensdrecht zijn gestart. Om ook uw bedrijf, instelling of vereniging onder de aandacht te brengen bij alle inwoners van de gemeente Woensdrecht, krijgt u de kans om in de gemeentegids te adverteren.

 • Bouwplannen? Begin tijdig.

  Afbeelding: muur metselen

  Heeft u bouwplannen? Voor bepaalde werkzaamheden aan of om uw huis of bedrijfspand heeft u een omgevingsvergunning nodig. Bijvoorbeeld als u gaat (ver)bouwen, slopen, een dakkapel, carport of tuinmuur plaatst. Een vergunning aanvragen kost tijd. Via deze stappen gaat het zo vlot mogelijk:

 • Kunt u reanimeren?

  Banner HartslagNU app

  MELDT U ZICH DAN AAN BIJ HARTSLAGNU

  De gemeente Woensdrecht heeft al geruime tijd aandacht voor snelle hulpverlening bij een hartstilstand, de eerste minuten zijn immers het belangrijkste. Zo beschikt Woensdrecht over een dekkend netwerk van AED’s binnen de bebouwde kom. De AED’s worden beheerd door de lokale EHBO-verenigingen. De gemeente Woensdrecht en EHBO verenigingen van Hoogerheide/Woensdrecht, Ossendrecht en Putte roepen alle burgerhulpverleners op om zich ook aan te sluiten bij het alarmeringssysteem HartslagNu. Hiermee kan door burgerhulpverleners snel hulp geboden worden bij een hartstilstand.

Archief

Pagina opties