Adresvermelding van vereniging of organisatie in de gemeentegids 2019-2020

Dit item is verlopen op 29-03-2019.
Afbeelding: het adressengedeelte in de gemeentegids van dit jaar

Achterin onze gemeentegids vindt u de adressen van allerlei verenigingen en organisaties. Voor de nieuwe editie van de gemeentegids (2019/2020) zullen de verenigingen en organisaties die er nu al in staan benaderd worden.

Adressen die al opgenomen zijn in de editie 2018-2019

Voor de nieuwe gemeentegids, worden vanaf week 8 de adressen gecontroleerd door de uitgever Akse Media. Adressen die zijn voorzien van een e-mailadres ontvangen een e-mail ter controle van de gegevens. U ontvangt dan ook een persoonlijke code, waarmee u zelf de adresgegevens kunt controleren en actualiseren. Wanneer uw e-mailadres niet bekend is, dan zult u telefonisch benaderd worden.

Staat uw vereniging of organisatie nog niet in de gemeentegids?

U kunt uw organisatie of vereniging zelf aanmelden voor plaatsing in het adressengedeelte. Dit kan op de volgende manieren:

  • Per e-mail: redactie@aksemedia.nl (o.v.v. Gemeentegids Woensdrecht)
  • Telefonisch: 0223 - 67 30 10 (redactie Akse Media)
  • Schriftelijk: Akse Media (t.a.v. Gemeentegids Woensdrecht), Postbus 6033, 1780 KA Den Helder.

Let op:
Wijzigingen en/of aanmeldingen voor het adressengedeelte kunnen aan de redactie worden doorgegeven tot uiterlijk week 13, 29 maart 2019.

De gemeente Woensdrecht werkt voor het opstellen van zowel de papieren gemeentegids als de online gemeentegids alleen samen met de firma Akse Media uit Den Helder.

Pagina opties