Coronamaatregelen in het gemeentehuis

Dit item is verlopen op 28-02-2021.
Poster met de coronamaatregelen die gelden in het gemeentehuis

De gemeentelijke dienstverlening proberen we, zeker in deze tijd, zoveel mogelijk digitaal met u te regelen. Maar voor sommige producten moet u wel naar het gemeentehuis komen. Bovendien zijn er nog andere redenen waarom u naar het gemeentehuis zou willen komen, bijvoorbeeld om te sporten, bibliotheekboeken in te leveren of om een griepprik te halen.
Houd u rekening met het volgende als u naar het gemeentehuis komt:

Algemene maatregelen

  • U wordt dringend gevraagd een mondkapje te dragen in het publieke gedeelte van het gemeentehuis.
  • Houd altijd 1,5 meter afstand van anderen.
  • Ontsmet uw handen met het aangeboden middel bij binnenkomst.
  • Kom liefst met een zo beperkt mogelijk aantal mensen naar het gemeentehuis.
  • Volg de bebording die is aangebracht om ervoor te zorgen dat u zo gericht mogelijk bij uw bestemming komt.

Gemeentelijke dienstverlening

Veel zaken kunnen vanuit huis geregeld worden. Kijk hiervoor op: www.woensdrecht.nl/aanvragenenregelen

Afbeelding: wegwijzers op de vloer in de centrale hal van het gemeentehuisDient u toch naar het gemeentehuis te komen, houd er dan rekening mee dat we alleen op afspraak werken van 08.30-12.30 uur. U kunt zelf online een afspraak inplannen via www.woensdrecht.nl/afspraak of bellen met onze servicelijn (tel 140164).

U kunt gewoon via de hoofdingang het gemeentehuis binnen komen en de bebording volgen naar het bezoek voor de balies.

Bezoek ambtelijke organisatie of college

We proberen zoveel mogelijk afspraken digitaal of telefonisch te laten plaatsvinden met ambtenaren of leden van het college van burgemeester en wethouders.

Heeft u toch een afspraak, belt u dan even uw contactpersoon voordat u het gemeentehuis binnen komt. U wordt dan opgehaald. Onze medewerker achter de receptie kan u hier in de ochtend ook bij helpen. In de middag is de receptie echter niet bemenst.

Bibliotheek

De bibliotheek wordt momenteel verbouwd. Dit heeft de volgende gevolgen:

  • De bibliotheek is gesloten, maar heeft tot 1 december een haal- en brengpunt in de centrale hal van het gemeentehuis. De openingstijden zijn maandag t/m vrijdag 8.30-18.00 uur (selfservice). Er is een medewerker aanwezig op woensdag van 9.00-17.30 uur en op vrijdag van 9.00-12.00 uur.
  • De ingang aan de achterzijde bij het Philomenapark is gesloten. U dient door de hoofdingang van het gemeentehuis te komen en de bebording te volgen naar het haal- en brengpunt.

Voor meer informatie over de bibliotheek kijkt u op www.bibliotheekwb.nl of belt u met telefoonnummer 0165 - 55 20 80.

Sporten

Komt u om te sporten? Neem dan niet de hoofdingang, maar neem de ingang aan de zijkant van het gemeentehuis bij de kapel/publieksparkeerplaats en volg de bebording.

Minder valide sporters kunnen door de hoofdingang van het gemeentehuis komen.

MFC Kloosterhof

Bezoekers voor Multifunctioneel Centrum Kloosterhof (theaterzaal, foyer etc.) kunnen vinden de hoofdingang van het gemeentehuis naar binnen. Volgt u alstublieft de bebording.

Griepprik

Wanneer u voor een griepprik komt en goed te been bent willen we u verzoeken om niet via de hoofdingang van het gemeentehuis binnen te komen. U kunt de ingang nemen aan de zijkant van het gemeentehuis bij de kapel/publieksparkeerplaats.

Bent u minder valide, dan kunt u langs de hoofdingang van het gemeentehuis binnen komen en de bebording volgen tot de wachtruimte van de prikpost.

Pagina opties