Drie genomineerden voor de Promotieprijs gemeente Woensdrecht 2017

Dit item is verlopen op 03-01-2018.
Afbeelding: sculptuur van de Promotieprijs

Het college van burgemeester en wethouders van Woensdrecht heeft afgelopen dinsdag op voordracht van de nominatiecommissie IJsbaan Hoogerheide / Evenementenplein Hoogerheide, Stichting Jeugd en Jongerenwerk Woensdrecht en Zorgcoöperatie Putte genomineerd voor de Woensdrechtse Promotieprijs 2017. De winnaar van de prijs wordt tijdens de nieuwjaarsreceptie op woensdag 3 januari 2018 bekendgemaakt.

De door de gemeenteraad ingestelde nominatiecommissie bestaande uit Cees Jaspers (raadslid PvdA), Henk Kielman (raadslid VVD), Wies Hulsen (vanuit de bevolking) en voorzitter Steven Adriaansen (burgemeester) heeft dit jaar 6 voordrachten beoordeeld. De commissie was unaniem van oordeel dat IJsbaan Hoogerheide / Evenementenplein Hoogerheide, Stichting Jeugd en Jongerenwerk Woensdrecht (o.a. organisatie Jeugdland) en Zorgcoöperatie Putte een nominatie verdienen. Het college heeft deze voordracht overgenomen.
"Het zijn drie sterke nominaties. De drie genomineerde clubs zijn geworteld in de Woensdrechtse samenleving waarbij vele vrijwilligers vanuit onze gemeente betrokken zijn”, aldus burgemeester Steven Adriaansen.

De prijs

De 'Promotieprijs gemeente Woensdrecht' moet gezien worden als een soort van waardering, aanmoediging en of stimulering voor een persoon, instantie, vereniging of bedrijf uit de gemeente Woensdrecht. De gemeentelijke promotieprijs, die dit jaar voor de 13e keer wordt uitgereikt, bestaat uit een oorkonde en een speciaal vervaardigd glazen sculptuur. Het grote kunstwerk welke een vaste plaats in de centrale hal van het gemeentehuis heeft, wordt als wisseltrofee aangeboden.

De nieuwjaarsreceptie vindt dit jaar plaats op woensdag 3 januari 2018 in de centrale hal van het gemeentehuis. Iedereen is vanaf 19.30 uur van harte welkom.

Meer informatie over dit onderwerp via deze link(s):

Pagina opties