Gebouw Kromstraat 4 verdwijnt

Archieffoto van de zuil bij welzijnscentrum K4 aan de Kromstraat 4 in Hoogerheide

Het gebouw aan de Kromstraat 4 in Hoogerheide verdwijnt. Het staat leeg en er is geen andere passende bestemming voor. In de zomervakantie wordt het pand gesloopt. Ook de voetgangersdoorgang vanuit de Kromstraat naar het achterliggende park wordt voortaan afgesloten.

De laatste jaren is gebouw K4 hét punt geweest waar inwoners terecht konden met vragen over jeugd, Wmo en ondersteuning. Sinds eind vorig jaar kunnen mensen daarvoor terecht in het gemeentehuis. Sindsdien staat het gebouw aan de Kromstraat leeg. Besloten is om er plaats te maken voor woningbouw (gedacht wordt aan drie vrije bouwkavels). Voorlopig wordt het stuk echter ingezaaid en zal het braak liggen.

Doorgang verdwijnt

De voetgangersdoorgang vanuit de Kromstraat naar het achterliggende park wordt afgesloten en blijft ook na de werkzaamheden dicht. Het park blijft via de andere ingangen uiteraard wel bereikbaar.

Werkzaamheden

De werkzaamheden duren ongeveer twee weken en vinden plaats ergens tussen 26 juli en 27 augustus a.s. De startdatum is op dit moment nog niet bekend. Om alles veilig te laten verlopen, worden er mogelijk verkeersmaatregelen genomen. Die worden met borden aangegeven. De parkeerplaatsen voor het pand kunnen niet gebruikt worden. Wij vragen uw begrip voor mogelijke overlast die dit werk met zich meebrengt.

Pagina opties