‘Glasvezel Buitenaf’ voor snel internet in het buitengebied van Brabantse Wal en Halderberge

Dit item is verlopen op 11-05-2018.
Afbeelding: glasvezels

De campagne voor de regio Brabantse Wal en Halderberge is in volle gang. Alleen wanneer 50% van de adressen uit het campagnegebied zich aanmeldt voor 4 juni 2018, is de campagne geslaagd en kan er een glasvezelnetwerk aangelegd worden. Op korte termijn zijn er twee informatieavonden in onze gemeente.

Deze campagne wordt mede door gedreven ambassadeurs en lokale verkopers gepromoot in de regio. De aangeschreven adressen uit dit gebied kunnen zich via één van de dienstaanbieders inschrijven voor een glasvezelabonnement.

Het aanbod is simpel, voor iedereen hetzelfde en bestaat uit twee delen. Namelijk uw abonnement bij een dienstaanbieder voor televisie, internet en/ of telefonie. Daarnaast een vastrechtvergoeding die u kunt afkopen of maandelijks bovenop uw abonnement kan betalen.

Om iedereen goed te informeren en te adviseren worden er meerdere informatie- en aanmeldbijeenkomsten georganiseerd door ambassadeurs, lokale verkopers zullen die avonden ook aanwezig zijn. Behoort u tot deze aangeschreven adressen in het buitengebied? Meld u dan aan voor 4 juni. Heeft u nog vragen? Bezoek dan één van de bijeenkomsten.

Datum Bijeenkomst Tijdstip Locatie
7 mei 2018 Extra informatie- en aanmeldavond Ossendrecht Vanaf 19.30 uur Harmoniezaal, ZM Adolphinestraat 7 Ossendrecht
8 mei 2018 Extra informatie- en aanmeldavond Huijbergen Vanaf 19.30 uur Vaeders Hoefke, Boomstraat 32, Huijbergen
22 mei 2018 Extra informatie- en aanmeldavond Halsteren Vanaf 19.30 uur De Wittenhorst, Lindenlaantje 1, Halsteren

De vraag naar glasvezel in het buitengebied is groot
Dat de vraag naar een goede breedbandverbinding in het buitengebied groot is, blijkt uit de reeds afgeronde campagnes van Glasvezel buitenaf. Eerder werden glasvezelcampagnes in het Oosten, Westen en Midden van het land succesvol afgerond, bijvoorbeeld in Achterhoek Zuid en Berkelland.

Meer informatie over de campagne is beschikbaar op deze website.

Pagina opties