Meldingen en ideeën over de openbare ruimte

Dit item is verlopen op 26-02-2018.
Screenshot van de website van Verbeterdebuurt

Voor alle meldingen in de openbare ruimte kunt u gebruikmaken van de app van Verbeterdebuurt of via de website verbeterdebuurt.nl/gemeente/woensdrecht.
Een losliggende stoeptegel, slecht wegdek, zwerfvuil, gladheid door vallend blad of vernieling van straatmeubilair meldt u hiermee eenvoudig. Op een online plattegrond is de melding ook voor iedereen zichtbaar, inclusief de status. 

Ook ideeën zijn te melden

Een idee is iets anders dan een melding. Een melding lost de gemeente op, maar een idee kan als initiatief de buurt verbeteren. Aangezien u het beste weet wat er nodig is om uw idee te realiseren, bent en blijft u eigenaar van het idee. Via Verbeterdebuurt is het wel makkelijk om uw idee onder de aandacht te brengen bij iedereen die een handje kan helpen om het te realiseren. Als gemeente ondersteunen we daar waar mogelijk en nodig ook uw plan.

Een andere manier om uw idee te melden is door een e-mail te sturen naar: initiatieven@woensdrecht.nl. Neem voor tips of inspiratie eens een kijkje op www.woensdrecht.nl/burgerinitiatieven.

Pagina opties