Plan 'De Verlengde Duinstraat' - Hoogerheide

Dit item is verlopen op 01-10-2018.
Plattegrond kavels Verlengde Duinstraat

Door de gemeente Woensdrecht worden in het plangebied 9 bouwkavels voor de bouw van een vrijstaande woning uitgegeven.
Start uitgifte bouwkavels 3 september 2018. Kijk alvast op:
www.verlengdeduinstraat.nl

Realiseer uw droom in Hoogerheide
Plan ‘De Verlengde Duinstraat’ is gesitueerd op een fraaie locatie in Hoogerheide. Royale percelen in een oase van landelijke rust bieden u de groene ruimte om uw woondromen waar te maken. En dat alles in de bebouwde kom van Hoogerheide, in de villawijk, met veel openbaar groen en ruime percelen. Dicht bij alle voorzieningen en dicht bij de uitvalwegen die voor een uitstekende bereikbaarheid zorgen.

Groene elementen en structuren
Bij de realisatie van het duurzame plan ‘De Verlengde Duinstraat’ blijven de bestaande groene elementen en structuren zoveel mogelijk behouden. Nieuw openbaar groen en water worden zorgvuldig ingebed en geven een toegevoegde waarde aan het plangebied en zijn omgeving.

De woning die u altijd hebt gewild
Uw persoonlijke wensen en eigen creativiteit krijgen alle ruimte op de royale bouwkavels (circa 475 -1035 m²). Het is de ondergrond voor de realisatie van rustieke vrijstaande woningen. Het plan ‘De Verlengde Duinstraat’ is praktisch vrij van welstandsregels. U hebt dus alle vrijheid bij het ontwerpen en bouwen van uw woning. De woning die u altijd hebt gewild.

Meer informatie
Voor nadere informatie kijk op www.verlengdeduinstraat.nl of bel tel. 140164.

Lees voor meer informatie over dit onderwerp:

Pagina opties