To-Taalhuis open voor alle inwoners van de gemeente

Dit item is verlopen op 30-05-2018.
Logo To-Taalhuis

Taal is het leven. Wie de Nederlandse taal niet (voldoende) beheerst, heeft moeite om mee te komen. En dat is jammer. Daarom kan voortaan elke inwoner van de gemeente Woensdrecht in het To-Taalhuis terecht.

Het To-Taalhuis is een punt waar taal en andere vormen van bijscholing samenkomen. Om mensen te helpen met beter leren lezen, schrijven, praten, rekenen en omgaan met de computer.

Het To-Taalhuis is een ontmoetingsplek om taal te oefenen, om te leren van elkaar en je verder te ontwikkelen. En het is een plek om te verkennen hoe we iemand tot verdere ontplooiing kunnen begeleiden. Dat kan bijvoorbeeld door middel van Taalgroepen, cursussen, workshops, praatgroepen of 1 op 1 oefenmomenten. Kortom: een To-Taalhuis waar iedereen dát kan halen wat het beste bij zijn of haar vraag past.

Kent of bent u iemand die beter zou willen kunnen lezen, schrijven, praten, rekenen of computeren? Kom gewoon eens langs in het gezellige To-Taalhuis.

Het kan zijn dat iemand daarbij een steuntje in de rug nodig heeft. U kunt dat steuntje zijn. Weet dat u uw man, vrouw, buurman, vader, tante enzovoort er een grote dienst mee kunt doen. Het is vaak iemand in de omgeving die samen de eerste stap richting een To-Taalhuis moet zetten waarna ‘het ijs gebroken is’.

Elke donderdag tussen 10.00 en 11.30 bent u van harte welkom tijdens de inloop. Komt u liever op een ander moment, dan kunt u via dit e-mailadres een afspraak maken: To-Taalhuis@bwiwoensdrecht.nl.

Nog even alles op een rij:

To-Taalhuis Woensdrecht

Open op:         Donderdagochtend van 10.00 tot 11.30 uur of op afspraak

Adres:             Gemeentehuis, Huijbergseweg 3 in Hoogerheide

Telefoon:        0164 - 67 20 49

Email:             To-Taalhuis@bwiwoensdrecht.nl

Pagina opties