Uw woning verduurzamen? De gemeente en het Regionaal Energieloket helpen u graag op weg!

Dit item is verlopen op 03-02-2021.
Afbeelding: houten huisje met laptop, rekenmachine en energielabel

Momenteel voert de gemeente samen met het Regionaal Energieloket verschillende acties uit gericht op energiebesparingen. We noemen ze even voor u:

Voucher kleine energiebesparende maatregelen

Op de website van het regionaal energieloket kunnen woningeigenaren een voucher aanvragen ter waarde van € 45,-. Vraag ook uw voucher aan
Met de bon kunt u online producten bestellen in de speciaal hiervoor opgezette webshop. Het gaat om producten als tochtstrips, radiatorfolie, tijdschakelaars, ledlampen etc. Eenvoudige maatregelen om te nemen, waarmee u direct resultaat boekt. Bekijk de webshop

Online HuisScan

Als u wilt beginnen met energie besparen, is het belangrijk er achter te komen welke maatregel voor uw woning en situatie het meest geschikt is. Dit kunt u doen door te beginnen met de gratis online HuisScan.

Informatiebijeenkomsten

Vrijblijvend informatie inwinnen over het energiezuinig(er) maken van uw woning? Dat kan tijdens een van de digitale informatieavonden die georganiseerd worden.

Woonkern Datum Terugkijken of aanmelden?
Putte Al geweest Kijk terug
Huijbergen Al geweest Kijk terug
Ossendrecht Al geweest Kijk terug
Hoogerheide/Woensdrecht 18 februari 2021 Aanmelden

Collectieve inkoopactie zonnepanelen

Door collectief in te kopen, kunnen producten goedkoper worden aangeboden. Lees meer over de zonnepanelenactie die momenteel loopt. Op 2 februari 2021 vindt hierover een online informatiebijeenkomst plaats. U kunt zich hiervoor aanmelden via de website van het Regionaal Energieloket.

Meer informatie en vragen

Logo Regionaal Energieloket + link naar de websiteOp de website van het Regionaal Energieloket (www.regionaalenergieloket.nl) vindt u allerlei informatie over het energiezuiniger maken van uw woning en bovengenoemde acties/bijeenkomsten.
Met vragen hierover kunt u ook altijd telefonisch (tel. 088-5254110) of per e-mail (vragen@regionaalenergieloket.nl) bij hen terecht.

Pagina opties