Verkiezingen Europees Parlement 23 mei

Dit item is verlopen op 24-05-2019.
Afbeelding: rood stempotlood

U heeft als het goed is een envelop van de gemeente Woensdrecht ontvangen met daarin een stempas voor de verkiezing van het Europees Parlement op donderdag 23 mei.

Heeft u geen stempas ontvangen of bent u die kwijtgeraakt dan kunt u bij de gemeente een vervangende stempas aanvragen. De uiterste datum om schriftelijk een (nieuwe) stempas aan te vragen is maandag 20 mei. U richt de brief aan de Gemeente Woensdrecht, t.a.v. bureau verkiezingen, Postbus 24, 4630 AA Hoogerheide.

Wanneer u persoonlijk een (nieuwe) stempas komt aanvragen dan kan tot uiterlijk woensdag 22 mei, 12.00 uur bij de centrale balie in het gemeentehuis.

Komt u er op de dag van de verkiezingen, 23 mei, achter dat u geen stempas (meer) heeft dan kunt helaas niet meer stemmen. Controleer dus tijdig of u uw stempas heeft!

De stembureaus zijn 23 mei open van 7.30 uur ’s ochtends tot 21.00 uur in de avond. Als u gaat stemmen neemt u de stempas en een legitimatiebewijs mee.

Informatie over de stembureaus, het verlenen van een volmacht en de mogelijkheid om een kiezerspas aan te vragen om in een andere gemeente te stemmen staat op de website www.woensdrecht.nl/verkiezingen2019

Meer informatie over dit onderwerp via deze link(s):

Pagina opties