Persberichten / gemeentepagina Woensdrechtse Bode

 • Gemeentelijke infopagina week 12

  (20-03-2019)

  De gemeentelijke publicaties van woensdag 20 maart uit de Woensdrechtse Bode staan nu op internet.

 • Regio West-Brabant West stelt strategie veiligheid jeugdhulp vast

  (14-03-2019)

  De regio West-Brabant West heeft eerder het beleidskader jeugd en de visie ‘Zicht op Veiligheid’ vastgesteld. Voor realisatie van de doelen uit het beleidskader en de visie is onlangs de strategie veiligheid jeugdhulp vastgesteld. Wethouder Lars van der Beek hierover: “Jeugdhulp heeft onze grootst mogelijke aandacht, zeker als het om de veiligheid van kinderen en hun omgeving gaat. In de regio blijven we samen met onze partners investeren om dit soort complexe zaken snel en goed te kunnen begeleiden.”

 • Gemeentelijke infopagina week 11

  (13-03-2019)

  De gemeentelijke publicaties van woensdag 13 maart uit de Woensdrechtse Bode staan nu op internet.

 • Extra openstelling gemeentehuis op donderdagavond

  (12-03-2019)

  De gemeente gaat aan de slag met een pilot extra avondopenstelling van het gemeentehuis op donderdagavond. Hiermee wordt de daadwerkelijke behoefte onderzocht en wordt gekeken of dienstverlening op afspraak bijdraagt aan de tevredenheid over dienstverlening.

 • Gemeente schaft hondenpenning af

  (12-03-2019)

  Het college van B&W heeft besloten tot het afschaffen van de hondenpenning bij de uitvoering van de hondenbelasting. Het besluit treedt in werking per 1 mei 2019.

 • Gemeentelijke infopagina week 10

  (06-03-2019)

  De gemeentelijke publicaties van woensdag 6 maart uit de Woensdrechtse Bode staan nu op internet.

 • Gemeentelijke infopagina week 9

  (27-02-2019)

  De gemeentelijke publicaties van woensdag 27 februari uit de Woensdrechtse Bode staan nu op internet.

 • Brede handhavingsactie in het buitengebied

  (25-02-2019)

  Onze gemeente kent veel buitengebied met bossen, waarin mooie natuur en diersoorten voorkomen. Het overgrote deel van de mensen die hier komt om te recreëren doet dit gelukkig met respect voor de natuur. Helaas zijn er ook mensen die natuurwaarden wat minder hoog in het vaandel hebben staan (denk aan wildcrossers) of die de rustige omgeving opzoeken voor illegale activiteiten (het dealen van drugs of het dumpen van (drugs)afval). Het is een speerpunt van de gemeente Woensdrecht om onze bossen schoon en veilig te houden voor de natuur en de gewone recreant. Daarom is op zondag 24 februari met diverse partijen een handhavingsactie uitgevoerd in de bossen van Ossendrecht.

 • Start activiteiten 75 jaar bevrijding

  (01-02-2019)
  Beeldmerk Bevrijding Brabantse Wal

  Meld uw activiteit aan!

  In oktober 2019 is het 75 jaar geleden dat onze regio werd bevrijd. Om dit feestelijk te vieren, worden er allerlei festiviteiten georganiseerd. Op 6 februari start de eerste activiteit in de gemeente Woensdrecht met een bezoek aan diverse basisscholen.
  Burgemeester Adriaansen roept verenigingen op om activiteiten die met de bevrijding te maken hebben te melden, zodat deze toegevoegd kunnen worden aan de activiteitenkalender.

Archief

Pagina opties