Burgemeester sluit chalet na vondst harddrugs (22-11-2018)

Dit item is verlopen op 22-12-2018.

Vandaag heeft burgemeester Steven Adriaansen een chalet gesloten op recreatiecentrum Hazeduinen te Putte. Onlangs heeft de politie in deze woning bijna 3 kg aan amfetamine aangetroffen. De chalet is verzegeld en zal voor 3 maanden gesloten blijven.

Het adres kwam naar voren in een onderzoek naar drugshandel van de Belgische autoriteiten. Bij doorzoeking van de chalet werd een handelshoeveelheid harddrugs aangetroffen. Het ging om bijna 3 kg aan amfetamine, een veel gebruikte partydrug.

Burgemeester Adriaansen: "Dankzij het onderzoek van onze zuiderburen kregen we deze locatie in het vizier. Het gevaarlijke productieproces van de synthetische drugs vond er gelukkig niet plaats, maar ook bij het aantreffen van een dergelijk hoeveelheid harddrugs gaan we conform onze drugsaanpak over tot een tijdelijke sluiting."

De burgemeester heeft na constatering zijn voornemen kenbaar gemaakt aan betrokken partijen om over te gaan tot sluiting van de chalet. Na verloop van de voorgeschreven termijnen zijn betrokken partijen gelast de chalet en bijbehorend erf te sluiten. Inmiddels is het pand feitelijk gesloten en is deze verzegeld.

Meld Misdaad Anoniem

Meldingen van verdachte zaken zijn voor het opsporen van dergelijke zaken essentieel. We vragen onze inwoners om verdachte zaken te (blijven) melden bij de politie.
U kunt ook meldingen via Meld Misdaad Anoniem doen. Dit is een onafhankelijke organisatie waarbij uw anonimiteit gewaarborgd blijft. Niet alleen druggerelateerde zaken kunnen hier gemeld worden, maar ook andere informatie over misdaad en criminaliteit kan hier worden doorgegeven. Hier kunt u zeven dagen per week telefonisch meldingen doen via 0800-7000. Ook online kunt u anoniem meldingen doen via: www.meldmisdaadanoniem.nl/melden.

Pagina opties