Oproep voor sport- en cultuuraanbod senioren (05-11-2019)

Dit item is verlopen op 05-12-2019.

Er komt een nieuwe editie van de beweeggids voor senioren in het kader van het project Sport- en Cultuurimpuls. Heeft uw vereniging een activiteit die ervoor zorgt dat ouderen in beweging kunnen blijven? Wij nemen het graag op in de brochure. Activiteiten aanmelden kan nog tot 23 november a.s. Het nieuwe boekje komt begin volgend jaar uit.

De gemeente Woensdrecht stimuleert met het project Sport- en Cultuurimpuls dat meer ouderen in beweging blijven. De beweeggids brengt het aanbod van sport- en cultuurverenigingen bij elkaar. Via het project kan de doelgroep 55+ via één of meerdere proeflessen gratis kennismaken met activiteiten. De Brede Welzijnsinstelling coördineert.

Wethouder Lars van der Beek: “In beweging blijven helpt om vitaal ouder te worden; lichamelijk én geestelijk. Het zorgt ervoor dat we langer zelfstandig kunnen blijven
functioneren en het is goed voor de sociale contacten. Er zijn in Woensdrecht mogelijkheden genoeg. Door dit samen te brengen in één gids, brengen we het aanbod dichtbij de mensen.”

Vermelding

Heeft uw vereniging of organisatie activiteiten voor ouderen en wilt u in de brochure vermeld worden, dan kunt u dat tot 23 november 2019 melden bij Sport- en Cultuurimpuls. Stuur een e-mail naar: info@sportencultuurimpuls.eu of bel met (088) 633 20 30.

Meer informatie

Informatie over het project is te vinden op www.cultsportwoensdrecht.nl. Wilt u overleggen wat uw vereniging hierin kan betekenen, neemt dan contact op met de buurtsportcoach van de Brede Welzijnsinstelling (BWI). Telefoon: 0164 672049.

Pagina opties