Plan Verlengde Duinstraat, Hoogerheide

Poster plan Verlengde Duinstraat. Klik op de afbeelding voor een vergroting

Op de locatie ‘Verlengde Duinstraat’ in Hoogerheide, gelegen achter de bestaande woningen aan de Verlengde Duinstraat en de Wouwbaan, zijn 27 woningen gepland. Voor de realisering van deze 27 woningen is door de raad op 17 mei 2018 een bestemmingsplan vastgesteld. Op 9 augustus 2018 is het bestemmingsplan onherroepelijk in werking getreden.

In dit plan worden 16 bouwkavels uitgegeven door Ruimte voor Ruimte en 9 bouwkavels door de gemeente. De start van de uitgifte van de 9 door de gemeente uit te geven bouwkavels is op maandag 3 september 2018 geweest.

Donderdag 20 juni 2019 vond de feestelijke oplevering van de bouwrijpe kavels plaats. Wethouder Hans de Waal, Wim van de Kerkhof (Ruimte voor Ruimte) en toekomstige bewoners hebben samen een boom (een witte els) geplant. 

Binnen een jaar is het grootste gedeelte van de beschikbare kavels al verkocht.
Door Ruimte voor Ruimte zijn op dit moment 14 van de 16 kavels verkocht. Vanuit de gemeente kunnen we melden dat er 5 kavels verkocht zijn, op 2 een optie is en er nog 2 beschikbaar zijn. (update van juni 2019)

Het uitgifteplan bouwkavels Verlengde Duinstraat staat op www.verlengdeduinstraat.nl. Er is ook een verkoopbrochure beschikbaar. Klik op het plaatje hiernaast voor een vergroting van de afbeelding.

Bij eventuele vragen kunt u contact opnemen met de heer T. van Beek, telefoonnummer 14 0164 of e-mailen naar verlengdeduinstraat@woensdrecht.nl.

Pagina opties