RSS

Met RSS kunt u telkens op de hoogte zijn van het laatste artikel/nieuws uit bepaalde rubrieken op deze website. U kunt de RSS-feeds benaderen en uzelf erop abonneren via het icoontje aan de rechterkant van de website (hiernaast afgebeeld ter voorbeeld). Dit plaatje verschijnt op sommige pagina's automatisch in de adresbalk van uw internetbrowser.

De gemeente Woensdrecht heeft nu RSS-feeds beschikbaar voor de volgende pagina's:

RSS kan interessant voor u zijn vanwege de volgende redenen:

  • Het scheelt u tijd. Via één locatie raadpleegt u meerdere bronnen, u hoeft niet te surfen naar dertig verschillende websites.
  • U wordt altijd geattendeerd op de actualiteiten of nieuwe ontwikkelingen uit het gebied waarvoor u interesse heeft. Met behulp van een RSS Reader kunt u automatisch elk nieuw binnengekomen bericht op uw scherm laten verschijnen.
  • U houdt de controle over uw abonnementen. Er is weinig kans op spam, virussen en andere ongewenste content. Een groot voordeel ten opzichte van e-mail.

U kunt zich aanmelden voor de RSS-feed van de gemeente Woensdrecht via het logo van RSS dat u rechts in grijs/zwart op de genoemde pagina's ziet.

RSS (Really Simple Syndication of: Eenvoudige Gelijktijdige Publicatie) is een technisch hulpmiddel waarmee bezoekers zich kunnen abonneren op vernieuwingen van (een deel) een website.

Pagina opties