Toerisme en recreatie

Afbeelding: terrasje in HoogerheideDe gemeente Woensdrecht ligt op de grens van Brabant en Zeeland, midden op de Brabantse Wal: het gebied waar de hoger gelegen zandgronden overgaan in de lager gelegen zeekleipolders. Dit zorgt voor een mooi en afwisselend landschap, waar u actief recreëert en geniet van de natuur. Over de grens met België heen ligt Grenspark Kalmthoutse Heide. Via verschillende toegangspoorten kunt u diverse wandel- en fietsroutes starten. Geniet tijdens of na uw activiteit bij een van de gezellige horecagelegenheden die onze gemeente rijk is. Overnachten kan hier ook, van trekkershut op de boerderijcamping tot aan luxe hotelkamer. Natuur, cultuur, recreatie en bourgondisch genieten zijn hier met elkaar verweven!

Hieronder vindt u meer achtergrondinformatie over onze gemeente, verschillende wandel- en fietsroutes en verblijfsaccommodaties.
Voor meer informatie uit de regio verwijzen we u graag door naar VVV Brabantse Wal.Logo van de VVV Brabantse Wal + link naar www.vvvbrabantsewal.nl

Wat is er te doen?

Icon

In de gemeente Woensdrecht is er genoeg te doen en zien.
Een bijzondere bestemming, midden in de prachtige natuur en daarnaast de perfecte uitvalsbasis voor daguitstapjes naar West-Brabant, Zeeland en België.

/home/wat-is-er-te-doen_43640/

Over Woensdrecht

Icon

De gemeente Woensdrecht bestaat uit vijf dorpen: Hoogerheide, Woensdrecht, Huijbergen, Ossendrecht en Putte. In ieder dorp kent mooie natuur, horeca en aantrekkelijke accommodatiegelegenheden.

/home/over-woensdrecht_43643/

Routes

Icon

Actief recreëren, daarvoor moet u in de gemeente Woensdrecht zijn!
Pak uw wandelschoenen of fiets maar en verken de prachtige omgeving!

/home/routes_44615/

Blijft u overnachten?

Icon

Op zoek naar een overnachtingsadres?
In de gemeente Woensdrecht vindt u diverse originele verblijfsaccommodaties.

/home/blijft-u-overnachten_44606/

Pagina opties