Gezondheidszorg

Ambulancepost, Huisartsenpost, GGD en AED-apparaten

Ambulancepost

Sinds 2008 is er een ambulancepost in Hoogerheide, in het pand van de brandweer. Dit zorgt ervoor dat er op locatie sneller hulp geboden kan worden.

Hartstilstand en AED-apparatuur

Woensdrecht is een '6 minuten-zone'
In de gemeente Woensdrecht zijn door gezamenlijke inzet van de gemeente, het EHBO-platform Zuidwesthoek, enige bedrijven, instanties en giften van burgers nu tientallen AED's binnen onze gemeentegrens geplaatst.

Huisartsen(post)

In Hoogerheide, Huijbergen, Ossendrecht en Putte zijn huisartspraktijken gevestigd. Inwoners van Woensdrecht kunnen terecht in Hoogerheide. De dichtstbijzijnde huisartsenpost is in Bergen op Zoom (0164 - 27 38 55), evenals Ziekenhuis Bravis (Lievensberg).
Apotheken zijn er in Hoogerheide, Ossendrecht en Putte. In de gemeentegids vindt u adres- en contactgegevens.

Op werkdagen kunt u van 08.00 tot 17.00 uur terecht bij uw eigen huisartsenpraktijk. 's Avonds na 17.00 uur en 's nachts tot 08.00 uur kunt u een beroep doen op de huisartsenpost in Bergen op Zoom, tel. 0164 - 27 38 55. Het is niet mogelijk om zonder afspraak binnen te lopen, dus bel eerst.
Ook op zaterdag, zondag en erkende feestdagen is de huisartsenpost bereikbaar vanaf 08.00 tot 08.00 uur de volgende dag.

GGD West-Brabant

De Gemeenschappelijke GezondheidsDienst West-Brabant is er voor de gezondheid van alle inwoners.

Pagina opties