Politie Zeeland - West-Brabant

Politie in de gemeente Woensdrecht

Voor niet-spoedeisende meldingen belt u: 0900 - 88 44. Voor spoedeisende zaken belt u 112. Deze nummers zijn 24 uur per dag bereikbaar.

Politiebureau

De politie heeft een steunpunt in het gemeentehuis van Woensdrecht aan de Huijbergseweg 3 in Hoogerheide. U kunt hier -alleen op afspraak- terecht voor een gesprek met de wijkagent.
Aangifte kunt u -op afspraak- doen in het dichtstbijzijnde 24-uurs politiebureau in Bergen op Zoom aan de Jacob Obrechtlaan 9. Belt u hiervoor telefoonnummer 0900 - 88 44.

Post voor het politiebureau kunt u richten aan het algemene postadres:

Politie Zeeland - West-Brabant
Postbus 8050
5004 GB Tilburg

N.B. Vanuit België kunt u helaas niet bellen met een 0900-nummer. Via telefoonnummer: 0031 - 343 578 844, kunt u contact opnemen met de politie in Nederland.

 • Wijkagenten

  Om een optimale bereikbaarheid van de politie voor de burgers te kunnen waarborgen, is er in de diverse kernen van de gemeente Woensdrecht gekozen voor wijkagenten. Dat zijn achtereenvolgens:

  Wijkagent Frank van der Molen (Hoogerheide)

  Frank van der Molen (kern Hoogerheide)

  Afbeelding: wijkagent Ben Nefs

  Ben Nefs (kernen Huijbergen en Woensdrecht)

  Afbeelding: wijkagent Frank Nolten

  Frank Nolten (kern Ossendrecht / Calfven)

  Portretfoto wijkagent Putte: Menno Been

  Menno Been (kern Putte)

  Operationeel expert Ron van der Wel

  Ron van der Wel (operationeel expert)

  In de gemeente zijn dus vijf wijkagenten actief. Zij hebben een spilfunctie voor de politie en de gemeente als het gaat om het opvangen van signalen op het gebied van veiligheid en leefbaarheid.

  Taken wijkagent

  Lees meer over het werk van de wijkagent op de website van de politie.

  Contact

  Voor een gesprek met de wijkagent kunt u contact opnemen met het politieteam via nummer 0900 - 88 44. Dan hoort u of en wanneer de desbetreffende wijkagent dienst heeft.

  De wijkagenten zijn ook via e-mail te bereiken voor opmerkingen, vragen en suggesties: team-bergen-woensdrecht@mw-brabant.politie.nl

  Let wel op dat een e-mail alleen in behandeling genomen kan worden, als deze in ieder geval een naam en adres van de melder bevatten. Het toezenden van een e-mail mag overigens niet leiden tot de verwachting dat met een e-mail ‘alles wel geregeld is of zal worden’.

Pagina opties