A4 / A58: Nachtafsluiting tussen oprit (30) Hoogerheide en afrit (29) Bergen op Zoom-Zuid (richting Bergen op Zoom) op 21 september

Rijkswaterstaat voert onderhoud uit aan de A4. Hierdoor is de A4 tussen oprit (30) Hoogerheide en afrit (29) Bergen op Zoom-Zuid richting Bergen op Zoom  afgesloten van zaterdag 21 september 00.00 uur tot 05.00 uur. Weggebruikers dienen rekening te houden met een extra reistijd die kan oplopen tot 15 minuten.

Afsluitingen 

A4 tussen oprit (30) Hoogerheide en afrit (29) Bergen op Zoom-Zuid richting Bergen op Zoom    

  • Oprit (30) Hoogerheide van de A4 richting Bergen op Zoom
  • Afrit (29) Bergen op Zoom-Zuid van de A4 richting Bergen op Zoom

op zaterdag 21 september van 00.00 uur tot 05.00 uur.

Omleidingsroutes

Gele borden geven ter plaatse informatie over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen.

Weersgevoelige werkzaamheden

Onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland.

Regulier onderhoud

Deze onderhoudswerkzaamheden vallen onder het Onderhoudscontract 2019 dat Rijkswaterstaat laat uitvoeren. Het betreft regulier onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels periodiek nodig hebben, zoals asfaltering, vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de vangrail. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

Wegwerkzaamheden: veiligheid voorop

Rijkswaterstaat werkt dagelijks aan vlot en veilig verkeer. Daarvoor zetten wegwerkers en onze weginspecteurs zich dag en nacht in. Veiligheid staat hierbij voorop. Ook u kunt als weggebruiker een bijdrage leveren aan de veiligheid van wegwerkers én uzelf: volg de aanwijzingen en respecteer de snelheidslimiet.

Meer informatie

Heeft u vragen of opmerkingen over de werkzaamheden? Kijk op de pagina van de geplande werkzaamheden: www.rijkswaterstaat.nl/werkzaamheden
U kunt ook bellen met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis).

Bron: communicatie Rijkswaterstaat

Pagina opties