Overzicht van lopende en naderende wegwerkzaamheden (augustus-september 2019)

Dit item is verlopen op 01-11-2019.

De bouwvak is voorbij en dat betekent dat er op diverse plaatsen in de gemeente weer hard gewerkt wordt aan de kwaliteit en veiligheid van de wegen. Een overzicht van de belangrijkste werkzaamheden:

Hoogerheide

  • Maandag 19 augustus begint men met werkzaamheden aan een gedeelte van de Kooiweg. Het betreft het deel voorbij de kruising Oostlaan/Kooiweg tot Kooiweg nummer 1. Hier wordt een nieuwe fundering aangebracht en daarna komt dezelfde bestrating weer terug. Er komen tevens fietssuggestiestroken en er wordt meer openbare verlichting geplaatst. Ter plaatse wordt voor verkeer een omleidingsroute ingesteld. Naar verwachting durend de werkzaamheden tot eind september. -> DE WEG IS WEER OPENGESTELD OP 18 SEPTEMBER.
  • Aan de Antwerpsestraatweg wordt momenteel gewerkt aan de riolering en verharding. Tevens wordt er een vrijliggend fietspad tussen de Doelstraat en Rozenlaan aangelegd. Meer achtergrond op www.woensdrecht.nl/scheldeweg
  • Er wordt gewerkt aan een nieuwe carpoolplaats op Korteven. -> DE CARPOOLPLAATS IS OP 4 NOVEMBER 2019 OPENGESTELD.

Ossendrecht

  • Helaas moet Calfven weer op de schop. De fietssuggestiestroken moeten namelijk opnieuw gedaan worden vanwege een productiefout in de klinkers. De aannemer start op maandag 19 augustus met deze herstelwerkzaamheden. De verwachting is dat de werkzaamheden 6 tot 8 weken in beslag gaan nemen. Doorgaand verkeer wordt omgeleid. -> EIND OKTOBER IS DE WEG OPENGEGAAN VOOR DOORGAAND VERKEER.
  • Middelstraat: Hier worden momenteel werkzaamheden uitgevoerd om een betere fundering aan te brengen. -> DE WEG IS WEER OPENGESTELD OP 24 SEPTEMBER.

Overlast

Zowel de gemeente als de aannemer op locatie probeert de overlast zoveel mogelijk te beperken. Helemaal voorkomen gaat echter niet bij werkzaamheden. Wij vragen u dan ook om uw begrip.
Bij vragen adviseren wij u altijd om eerst ter plaatse met de aannemer in gesprek te gaan. De medewerkers van onze servicelijn staan daarnaast natuurlijk ook voor u klaar.

Pagina opties