Vliegbasis Woensdrecht viert Nationale Burendag

Afbeelding: impressie van een eerdere informatiedag. Bron foto: Ministerie van DefensieHoe drinkt u uw koffie het liefst? Op zaterdag 22 september nodigt vliegbasis Woensdrecht alle buren in de gemeente Woensdrecht uit om elkaar op Nationale Burendag de hand te schudden en samen een kopje koffie te drinken op de vliegbasis. Bovendien krijgen alle buren een exclusief kijkje achter de hekken van het luchtmachtonderdeel.

Op 22 september wordt in heel Nederland Nationale Burendag gevierd. Hoe mooi zou het zijn om alle buren van gemeente Woensdrecht bij elkaar te hebben om onder het genot van een kopje koffie nader kennis te maken met elkaar en de vliegbasis? Daarom zet vliegbasis Woensdrecht haar hekken open om alle buren uit de gemeente te verwelkomen.

Kijkje achter de schermen

Buren krijgen een kijkje achter de schermen bij de twee luchtmachtonderdelen die zich op de vliegbasis hebben gevestigd. Er worden verschillende activiteiten georganiseerd, zoals een masterclass over het onderhoud aan de F-35, een demonstratie van de brandweer, een vlucht van het PC-7 lesvliegtuig en een rondrit over de vliegbasis. Daarnaast worden er een vlucht met een zweefvliegtuig en een exclusief kijkje in de verkeerstoren verloot onder alle bezoekers. En ook voor de jonge buren staan er leuke activiteiten op het programma.

Aanmelden

Afbeelding: Jongentje in jeep. Op burendag ook veel activiteiten voor kinderen. Bron foto: Ministerie van DefensieBent u woonachtig in gemeente Woensdrecht en zou u graag naar de burendag willen komen? De kaartverkoop via Ticketmaster is inmiddels gestopt.
Vanwege het beperkte aantal parkeerplaatsen wordt u, waar mogelijk, verzocht om per fiets of te voet te komen. 

Meer informatie over het evenement op de website van de vliegbasis
Hebt u vragen? Kijk dan bij de veelgestelde vragen / FAQ over het evenement.

Pagina opties