Waarderingsprijs gemeente Woensdrecht

Afbeelding: de sculptuur van de Promotieprijs gemeente WoensdrechtWOENSDRECHT PROMOTIEPRIJS 2020 WORDT WOENSDRECHT WAARDERINGSPRIJS

Reeds jaren kent de gemeente de Promotieprijs gemeente Woensdrecht. Omdat 2020 een heel moeilijk en bijzonder jaar is geworden door de Covid-19 pandemie wordt éénmalig de Promotieprijs omgezet in een Waarderingsprijs. Deze Waarderingsprijs gemeente Woensdrecht moet gezien worden als een  waardering, aanmoediging en of stimulering voor een persoon, instelling, vereniging of bedrijf uit onze gemeente die door een bijzondere prestatie of actie in het kader van Covid-19, de gemeente Woensdrecht in positieve zin in beeld heeft gebracht of populair gezegd de gemeente op de kaart heeft gezet.

Kent u een persoon, vereniging, instelling of bedrijf die mogelijk voor de Woensdrecht Waarderingsprijs 2020 in aanmerking komt?
Meld het bij de gemeente met het speciale voordrachtformulier.

Informatie over het aanmelden voor de Waarderingsprijs en een papieren inschrijfformulier kan worden verkregen via team communicatie, tel. (0164) - 61 13 33.
Aanmeldingen voor de Waarderingsprijs Woensdrecht 2020 kunt u insturen naar j.prop@woensdrecht.nl en ontvangen we graag uiterlijk 4 december 2020.

Omschrijving

De promotieprijs gemeente Woensdrecht moet gezien worden als een soort van waardering, aanmoediging en of stimulering voor een persoon, instantie, vereniging of bedrijf uit onze gemeente die door een bijzondere prestatie of actie, de gemeente Woensdrecht in positieve zin in beeld heeft gebracht of populair gezegd de gemeente op de kaart heeft gezet.

Om tot het verlenen van een promotieprijs te komen is een reglement nominatiecommissie Promotieprijs vastgesteld. In dit reglement zijn zowel de regels voor de nominatiecommissie als voor de genomineerde opgenomen. De prijs bestaat uit een speciaal aandenken en een oorkonde.

 • Eerdere winnaars en genomineerden Promotieprijs gemeente Woensdrecht

  Winnaars

  2020: Woensdrechtse Wielerzomer + melkboer Ad Groffen + voedselbank Goed Ontmoet Woensdrecht / Vanessa Floren + Pinnemutsje (kabouterhuisje in het bos) - Woensdrechtse Waarderingsprijzen 2020

  2019: ZuidWestHoek College Ossendrecht

  2018: Firma Tummers Hoogerheide

  2017: Zorg om zorg, zorgcoöperatie Putte

  2016: Vliegbasis Woensdrecht + Thalita de Jong

  2015: Organisatie EK veldrijden Huijbergen 2015

  2014: Organisatie WK veldrijden 2014

  2013: Non Plus Ultra / Kees Palinckx

  2012: Organisatie Brabantse Wal Festival

  2011: Vrienden van Bokki

  2010: Corné Ooms

  2009: Van Keulen loodgieters- en leidekkersbedrijf Ossendrecht

  2008: Stichting GP Adrie van der Poel en Adrie van der Poel

  2007: Stichting Podium Kloosterhof

  2006: Vliegbasis Woensdrecht

  2005: Stichting De Luchtballon

  2004: Stichting De L'Oslopers / doorkomst Roparun

 • Reglement Promotieprijs

Pagina opties