De eerste editie van de Onbeperkte Vuelta komt op zaterdag 2 juli a.s. door onze gemeente. Alle aanmoedigingen zijn welkom voor de deelnemers, die de route afleggen met een handbike, rolstoel, elektrische fiets, wandelend of andere passende manier. Hang de vlag uit, plak uw Vuelta-kleurplaat voor het raam en geef hen een groot applaus!

Vanaf 11.00 uur komen de deelnemers via het dorp Woensdrecht de gemeente binnen.

In Hoogerheide is de eerste stop van de dag gepland: in het gemeentehuis bij MFC Kloosterhof. Rond 11.30 uur worden de eerste deelnemers daar verwacht. Via Huijbergen gaat de route verder naar eindbestemming Zundert.
De route vindt u via www.onbeperktevuelta.nl/route(externe link) (dag 4).

Onbeperkte Vuelta

Iedereen die dat wil, kan meedoen aan de Onbeperkte Vuelta. Deze wielerronde vindt plaats van 29 juni t/m 3 juli en is speciaal voor mensen met een beperking of chronische aandoening. De route is vergelijkbaar met de derde etappe van La Vuelta, de bekende Spaanse wielerronde, die later deze zomer in Nederland van start gaat.

Passend voor iedereen

De Onbeperkte Vuelta wordt georganiseerd door Uniek Sporten West-Brabant en Stichting Leef! BrabantSport Fonds en de gemeenten in de regio West- en Midden-Brabant (waaronder Woensdrecht) werken er graag aan mee.