Bereikbaarheid Woensdrecht

De gemeente Woensdrecht is klaar voor uw bezoek. Maar wanneer komt u langs? En hoe? Er zijn diverse manieren om de gemeente Woensdrecht en de mooie bezienswaardigheden te bereiken.

Openbaar vervoer

De gemeente Woensdrecht is zowel met de auto als met de bus prima bereikbaar. Twee bushaltes in de gemeente Woensdrecht zijn zelfs benoemd tot Groene Halte. De Groene Haltes liggen vlakbij bekende natuurgebieden en zijn het ideale startpunt voor een wandeling.

Elke Groene Halte heeft een informatiepaneel, waarop de wandelknooppunten in het natuurgebied te zien zijn. Pijlen wijzen de wandelaar vanaf de bushalte de weg naar het knooppuntennetwerk. De twee Groene Haltes zijn gelegen aan langs de Putseweg (N289): Nabij de Postbaan in Ossendrecht en bij de Krommeweg in Putte.

Informatie over dienstregelingen, vertrek- en aankomsttijden van alle openbaarvervoersdiensten vind je op www.9292.nl en NS reisplanner.

Reisadvies in Nederland van deur-tot-deur op de telefoon? Bel met 0900-9292.

Met de auto

Komt u liever met de auto? De gemeente Woensdrecht is eenvoudig te bereiken vanuit zowel België als Nederland. Via de snelweg (A4 en A58) bereikt u eenvoudig de gemeente Woensdrecht. Maar wellicht is het leuker om de gemeente via de kleinere wegen te bereiken. U kunt eenvoudig uw route plannen met de Routeplanner van de ANWB

Parkeren is in de gehele Woensdrecht gratis. Maar we vragen u uiteraard enkel te parkeren op de daarvoor bedoelde en aangegeven plaatsen.

Per fiets

De Gemeente Woensdrecht staat natuurlijk bekend als een echte fiets- en wielergemeente. Er zijn genoeg fietspaden aangelegd die u kunt volgen om de gemeente Woensdrecht te bereiken en om de vijf kernen te verkennen. Bekijk ook meteen de leuke fietsroutes in onze gemeente.