De inhoud van deze website werd grotendeels samengesteld door team communicatie van de gemeente Woensdrecht in nauwe samenwerking met de diverse vakafdelingen.

Voor op-, aanmerkingen of suggesties voor deze site mag u mailen naar webmaster@woensdrecht.nl.
Bellen mag natuurlijk ook: 0164 - 61 13 19.

Deze website is gebouwd door SIMgroep BV uit Rotterdam.

Privacy

De gemeente Woensdrecht hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy bij het verwerken van persoonsgegevens als u gebruik maakt van www.woensdrecht.nl.
Als u transacties regelt met de gemeente gaat dat via een beveiligde verbinding. U herkent dit aan de url in de browserbalk die dan begint met https://.

Informatie over hits en bezoeken aan de gemeentelijke website www.woensdrecht.nl wordt slechts gebruikt ter ondersteuning van technische beslissingen en statistische verwerkingen. De ten behoeve van digitaal aangevraagde producten of per e-mail verstrekte informatie wordt uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van de aanvraag of reactie en eveneens uitsluitend op basis van wettelijke verplichtingen aan derden beschikbaar gesteld. Meer hierover in de privacyverklaring.

© 2021-2022, gemeente Woensdrecht

Beveiliging

Wij vinden de veiligheid van onze systemen erg belangrijk. Toch kan het voorkomen dat er een zwakke plek in onze beveiliging zit. Wij werken graag met u samen. Zo kunnen wij onze klanten en systemen beter beschermen.

Vindt u een zwakke plek in onze beveiliging? Meld dit dan zo snel mogelijk bij ons.