Als uw aangevraagde paspoort of reisdocument klaar is kunt u het afhalen bij de receptie in het gemeentehuis. Het is niet nodig om een afspraak te maken, maar neem wel uw afhaalbewijs mee.
We bieden ook de service om een reisdocument bij u thuis of op het werk af te laten leveren. Dit regelt u tegen een meerprijs bij de aanvraag.

Tijdens de openingstijden van het gemeentehuis kunt u zonder afspraak uw aangevraagde paspoort, identiteitskaart of rijbewijs afhalen. Neem wel uw afhaalbewijs mee!

De gemeente Woensdrecht biedt u de mogelijkheid om reisdocumenten tegen betaling van een vergoeding te laten bezorgen. U beslist zelf bij het aanvragen of u van deze service gebruik wenst te maken. Het bezorgen kan op elk adres in Nederland*! Dus bij u thuis, maar ook op het werk is mogelijk.

De AMP Groep bezorgt één reisdocument voor € 5,65 (tarief 2023) op een door u te bepalen adres.

Het bezorgen kan van maandag t/m vrijdag tussen 08.00 uur en 22.00 uur en op zaterdag tussen 08.00 uur en 17.00 uur. U kunt zelf de dag, tijdstip en de locatie bepalen en betaalt de verschuldigde bezorgkosten bij de aanvraag van het paspoort of identiteitskaart.

* bezorging op de Waddeneilanden is niet mogelijk.

Paspoort en identiteitskaart