De wethouder Economische zaken, Henk Kielman, houdt normaal gesproken iedere tweede dinsdag van de maand inloopspreekuur voor ondernemers. Vanwege de maatregelen rondom corona wordt er momenteel geen inloopspreekuur gehouden.

Portretfoto Henk Kielman
Wethouder Henk Kielman

Dit wil niet zeggen dat u als ondernemer geen bedrijfsmatige zaken met hem kunt bespreken. Juist in deze tijd kunnen we ons voorstellen dat u graag contact met hem opneemt. Dit kan telefonisch via tel. 0164 - 611 103.

Wethouder Economische zaken, Henk Kielman, maakt graag iedere tweede dinsdag van de maand tussen 18.30 en 19.30 uur tijd vrij om ondernemers te woord te staan die langs willen komen om bedrijfsmatige zaken te bespreken.

Het idee om een inloopspreekuur te organiseren is ontstaan in de regio. Verschillende gemeenten passen het ondernemers inloopspreekuur al met succes toe.

De gemeente licht toe: “We willen graag dichtbij onze lokale ondernemers blijven staan en de drempel om langs te komen zo laag mogelijk houden. Ik hoop dat ondernemers de gelegenheid waarnemen om met vragen of opmerkingen contact met mij op te nemen.''