Voor niet-spoedeisende meldingen belt u: 0900 - 88 44. Voor spoedeisende zaken belt u 112. Deze nummers zijn 24 uur per dag bereikbaar.

Politiesteunpunt

De politie heeft een steunpunt in het gemeentehuis van Woensdrecht aan de Huijbergseweg 3 in Hoogerheide. U kunt hier -alleen op afspraak- terecht voor een gesprek met de wijkagent.
Aangifte kunt u -op afspraak- doen in het dichtstbijzijnde 24-uurs politiebureau in Bergen op Zoom aan de Emplacement 2, 4611 AZ Bergen op Zoom. Belt u hiervoor telefoonnummer 0900 - 88 44.

N.B. Vanuit België kunt u helaas niet bellen met een 0900-nummer. Via telefoonnummer: 0031 - 343 578 844, kunt u contact opnemen met de politie in Nederland.

Wijkagenten

Om een optimale bereikbaarheid van de politie voor de burgers te kunnen waarborgen, is er in de diverse kernen van de gemeente Woensdrecht gekozen voor wijkagenten. Zij hebben een spilfunctie voor de politie en de gemeente als het gaat om het opvangen van signalen op het gebied van veiligheid en leefbaarheid. De taken van een wijkagent staan vermeld op de website van de politie.

Hoogerheide

Michael Verdult, wijkagent
Michael Verdult, wijkagent Hoogerheide

Huijbergen en Woensdrecht

Michel van Beers, wijkagent Huijbergen en Woensdrecht
Michel van Beers, wijkagent Huijbergen en Woensdrecht

Ossendrecht

Frank Nolten, wijkagent Ossendrecht
Frank Nolten, wijkagent Ossendrecht

Putte

Menno Been, wijkagent Putte
Menno Been, wijkagent Putte
Patrick van Nieuwenhuijze (operationeel expert)
Patrick van Nieuwenhuijze (operationeel expert)

Contact

Voor een gesprek met de wijkagent kunt u contact opnemen met het politieteam via nummer 0900 - 88 44. Dan hoort u of en wanneer de desbetreffende wijkagent dienst heeft.

De wijkagenten zijn ook via e-mail te bereiken voor opmerkingen, vragen en suggesties: team-bergen-woensdrecht@mw-brabant.politie.nl

Let wel op dat een e-mail alleen in behandeling genomen kan worden, als deze in ieder geval een naam en adres van de melder bevatten. Het toezenden van een e-mail mag overigens niet leiden tot de verwachting dat met een e-mail ‘alles wel geregeld is of zal worden’.