Voor niet-spoedeisende meldingen belt u: 0900 - 88 44. Voor spoedeisende zaken belt u 112. Deze nummers zijn 24 uur per dag bereikbaar.

Politiesteunpunt

De politie heeft een steunpunt in het gemeentehuis van Woensdrecht aan de Huijbergseweg 3 in Hoogerheide. U kunt hier -alleen op afspraak- terecht voor een gesprek met de wijkagent.
Aangifte kunt u -op afspraak- doen in het dichtstbijzijnde 24-uurs politiebureau in Bergen op Zoom aan de Emplacement 2, 4611 AZ Bergen op Zoom. Belt u hiervoor telefoonnummer 0900 - 88 44.

N.B. Vanuit België kunt u helaas niet bellen met een 0900-nummer. Via telefoonnummer: 0031 - 343 578 844, kunt u contact opnemen met de politie in Nederland.

Wijkagenten

Om een optimale bereikbaarheid van de politie voor de burgers te kunnen waarborgen, is er in de diverse kernen van de gemeente Woensdrecht gekozen voor wijkagenten. Zij hebben een spilfunctie voor de politie en de gemeente als het gaat om het opvangen van signalen op het gebied van veiligheid en leefbaarheid. De taken van een wijkagent staan vermeld op de website van de politie.

Overzicht van onze wijkagenten

Contact

Voor een gesprek met de wijkagent kunt u contact opnemen met het politieteam via nummer 0900 - 88 44. Dan hoort u of en wanneer de desbetreffende wijkagent dienst heeft.

De wijkagenten zijn ook via e-mail te bereiken voor opmerkingen, vragen en suggesties: team-bergen-woensdrecht@mw-brabant.politie.nl

Let wel op dat een e-mail alleen in behandeling genomen kan worden, als deze in ieder geval een naam en adres van de melder bevatten. Het toezenden van een e-mail mag overigens niet leiden tot de verwachting dat met een e-mail ‘alles wel geregeld is of zal worden’.