Ieder huisadres in de gemeente Woensdrecht heeft twee Saverpassen. De pas is adresgebonden, dus u kunt hem niet uitlenen aan anderen. Deze gebruikt u voor het openen van de ondergrondse verzamelcontainer (behalve voor de glascontainer) en voor een bezoek aan de milieustraat.

Verhuizing

Wanneer u gaat verhuizen moet u de Saverpas in de woning achterlaten voor de volgende bewoners.

Saverpas gestolen, kwijt of kapot?

  • Als uw Saverpas verloren of gestolen is, of als deze is meegenomen door de vorige bewoner, meld dit dan zo snel mogelijk bij Saver. Dit kan telefonisch via (0165) 597 777. Uw Saverpas kan dan geblokkeerd worden tegen oneigenlijk gebruik. Na blokkering van uw Saverpas vraagt u een nieuwe pas aan via Mijn Saver(externe link).
  • Is uw Saverpas kapot of niet meer werkend? Log in op Mijn Saver(externe link) en vraag een nieuwe pas aan.

De aanvraag kan enkele dagen in beslag nemen en er zijn mogelijk kosten aan verbonden.

Saldo

Log in op Mijn Saver(externe link) om uw saldo op uw Saverpas te zien.

Entree van de milieustraat in Ossendrecht

Op de milieustraat in Ossendrecht kunt u al uw afvalstromen wegbrengen die niet bij het huishoudelijk afval kunnen of mogen.

Om op de milieustraat te komen heeft u uw Saverpas nodig. Dit geldt voor zowel de gratis, als betaalde route. Uw pinpas heeft u alleen nodig als u tikken op uw Saverpas wil bijkopen.

Afvalstromen die u gratis naar de milieustraat brengt zijn o.a. tempex, tuinafval, metalen, klein chemisch afval en elektrische apparaten. Voor afvalstromen als o.a. grof restafval, gips, puin, grond en hout wordt 1 tik van uw saldo afgeschreven. Per jaar krijgt u 3 tikken. Wilt u meer tikken, dan betaalt u bij.

Adres: Noordstraat 10, 4641 SE Ossendrecht.

Openingstijden: dinsdag t/m zaterdag van 08.00 tot 16.30 uur.
Gesloten op maandagen, zon- en feestdagen.

Raadpleeg altijd de openingstijden van de milieustraat(externe link) voor gewijzigde openingstijden.

Entree van de milieustraat in Ossendrecht