Bedrijfscontactfunctionaris R. (Rowena) van de Klundert is er speciaal voor recreatieondernemers en recreatieve organisaties. Rowena van de Klundert is beleidsmedewerker recreatie en toerisme. Zij is daarbij ook bedrijfscontactfunctionaris voor de recreatieondernemers. Wethouder De Waal is wethouder recreatie en toerisme.

Bedrijfscontactfunctionaris Rowena van de Klundert
Rowena van de Klundert

De beleidsmedewerker recreatie en toerisme kan de (toekomstige) recreatieondernemer adviseren en begeleiden bij de start of uitbreiding van een recreatieonderneming. Of een organisatie bij het organiseren van een evenement. “Ik sta open voor nieuwe initiatieven van recreatieondernemers- en organisaties. Tijdens een bezoek op de locatie van je onderneming vorm ik graag een beeld van de situatie. Dit eventueel samen met wethouder De Waal en een collega van ruimtelijke ordening. Jouw ontwikkelingsplannen en vragen zet ik uit in de organisatie van de gemeente, om je verder te begeleiden.
Heb je nieuwe ideeën of uitbreidingsplannen of wil je graag je bestaande onderneming aan mij laten zien? Neem dan contact met me op. Ook evenementenorganisaties begeleid ik graag waar mogelijk bij een evenement dat aansluit bij het toeristisch-recreatief beleid en een meerwaarde is voor Woensdrecht."

Contactgegevens

De beleidsmedewerker recreatie en toerisme van de gemeente Woensdrecht, Rowena van de Klundert, is te bereiken via 14 0164 of per mail r.van.de.klundert@woensdrecht.nl. Rowena is aanwezig op maandag, dinsdag, woensdagochtend en donderdag.

Toeristisch-Recreatief Beleid

De toeristische-recreatieve visie is dat Woensdrecht een actieve recreatiegemeente is, met in het bijzonder een wieler- en fietsgemeente. Woensdrecht en de Brabantse Wal nodigen uit om actief in het buitengebied te beleven met bijzondere verhalen. Om de recreant langer vast te houden, bieden we kwalitatieve en veelzijdige accommodatie.

De toeristisch-recreatieve visie is wordt als volgt meegenomen in:

  • de economische visie (focus op kernwaarden ‘actief en buiten’ en kwalitatieve voorzieningen);
  • regiomarketingvisie Brabantse Wal (met focus op de kernwaarden ‘actief en buiten’ met voor Woensdrecht in het bijzonder het fietsen en kwalitatieve voorzieningen);
  • bestemmingsplan Buitengebied (de ruimtelijke mogelijkheden);
  • visie Buitengebied (de ruimtelijke visie).

(VVV) Brabantse Wal

Promotie van het toeristisch-recreatief aanbod van Woensdrecht gaat vooral via Regiomarketing Brabantse Wal en VVV Brabantse Wal. “Door de gehele Brabantse Wal gezamenlijk te promoten, kunnen we de toerist en recreant meer aanbieden. Hierdoor combineert hij meer, blijft hij langer in het gebied en besteedt hij meer. Woensdrecht werkt ook mee aan het profileren en versterken van het landschap en vestigingsklimaat van de Brabantse Wal. Dit doen we via de Streekorganisatie Brabantse Wal."

Meer informatie over toerisme en recreatie in Woensdrecht en op de Brabantse Wal staat op: