Er wordt steeds meer informatie aangeboden over duurzaamheid en energie, zeker nu de energieprijzen de laatste periode hard zijn gestegen. Begrijpelijk dat het soms lastig is om te overzien wat de mogelijkheden zijn in uw huishouden. Wellicht is uw energierekening ook fors toegenomen. Als gemeente vinden we het belangrijk om onze inwoners hierbij te ondersteunen. Op woensdag 7 december vanaf 19:30 uur organiseren we in samenwerking met de energiecoaches een energieavond in de raadzaal van het gemeentehuis. Het is voor het eerst sinds corona dat deze avond weer fysiek bijgewoond mag worden. Alle inwoners van de gemeente Woensdrecht zijn van harte welkom.

Onze energiecoaches beantwoorden op deze avond vragen over duurzaamheid en energiebesparing. Inwoners krijgen advies over de mogelijkheden om energie te besparen in huis, maar er zal ook aandacht worden besteed aan de verschillende regelingen die de gemeente en het Rijk ter beschikking stellen om een woon/huurwoning te verduurzamen. Tijdens de energieavond bespreken we uitgebreid deze onderwerpen en krijgen inwoners de mogelijkheid om hun eigen situatie met één van de energiecoaches te bespreken. Ook geven de energiecoaches tips en tricks om een woning op een simpele en effectieve manier te verduurzamen.

Wethouder Thierry de Heer: “De vorige energieavonden waren een succes, ook de online avonden vanwege de coronacrisis. Toch is het ontzettend fijn dat deze energieavond weer fysiek georganiseerd mag worden, zeker in deze periode waarin de energieprijzen de pan uit rijzen.”  

Inschrijven

Wilt u graag aanwezig zijn bij de energieavond? Schrijf u gratis in via www.woensdrecht.nl/energieavond