Zaterdag 1 juni van 10:00 tot 16:00 uur wordt in de centrale hal van het gemeentehuis de energiebeurs ‘Duurzaam Woensdrecht’ gehouden. Deze beurs is bedoeld om alle inwoners van de gemeente Woensdrecht te informeren en enthousiast te maken over het verduurzamen van hun woning. Iedereen is van harte welkom!

Initiatiefnemer en inwoner van de gemeente Woensdrecht Ernest Meijlemans: “Anderhalf jaar geleden organiseerden we al een succesvolle energiebeurs in Ossendrecht. In samenwerking met de gemeente en de lokale ondernemers brengen we nu de energiebeurs naar de centrale hal van het gemeentehuis. Op deze manier stellen we de beurs open voor alle inwoners van de gemeente Woensdrecht.”

Op de energiebeurs zijn diverse bedrijven aanwezig, waaronder Op Job Zon, glashandel van Veldhoven, Van der Velde Solar, Rabobank, MHUR Verduurzamingstechniek, BogaersEPA, Wibro en Water Luxe. De deelnemers zullen een scala aan producten en diensten presenteren op het gebied van isolatie, zonnepanelen, warmtepompen, waterontharders, glas en meer. Onze eigen energiecoaches staan ook klaar om u te voorzien van deskundig, onafhankelijk advies. Bovendien ontvangen alle bezoekers een gratis energiebespaarbox.

Wethouder Thierry de Heer benadrukt het belang van de beurs en moedigt alle inwoners aan om langs te komen: “Deze energiebeurs is een mooi voorbeeld van een burgerinitiatief en lokale samenwerking. Terwijl de informatie over duurzaamheid en energie blijft groeien, begrijp ik dat het soms overweldigend kan zijn om te bepalen welke opties het beste zijn voor uw huishouden. Ik hoop van harte dat deze energiebeurs u zal helpen om weloverwogen duurzame keuzes te maken."